Sanke ga odvele na Divčibare

Novosađanin Dušan Češljević osvojio je danas na Radiju 021 sedmodnevno zimovanje u Hotelu "Divčibare" na Divčibarima.
Sanke ga odvele na Divčibare
Foto: 021.rs

On je do nagrade došao jer je bio najbrži, odnosno prvi je došao u prostorije redakcije Radija 021 sa zimskom opremom, a nakon poziva voditelja.

Zadatak koji je postavljen slušaocima da bi osvojili zimovanje bio je da što pre dođu do prostorija radija sa sankama, skijama ili daskom za snoubord, ali i da odgovore tačno na pitanje iz kviza.

Češljević je bio u svom stanu na Detelinari kad je čuo poziv sa frekvencije 92,2 MHz. Kako kaže, odmah je strčao do podruma gde je napravio potpuni lom dok nije pronašao sanke, a potom je pozvao taksi. Rekao je i da mu je vozač taksija bio odličan saradnik jer ga je za svega nekoliko minuta dovezao do sedišta redakcije u Miletićevoj 45 pa je uspeo prvi da uđe u studio sa sankama.

Svega desetak sekundi potom iza njega je došao još jedan Novosađanin sa skijama na ramenima, a petnaestak minuta kasnije još jedan sa sankama u rukama.

Kako je Češljević znao i odgovore na postavljena pitanja, pripalo mu je sedmodnevno zimovanje u Hotelu "Divčibare" za dve osobe na bazi punog pansiona.

Kaže da je redovni slušalac Radija 021 i da mu je drago što je uspeo da stigne prvi, a na Divčibare će otići sa svojom suprugom.  

  • Profa

    22.01.2018 21:31
    Super fora, sad nagradite jednim letovanjem, neka dobije ko prvi dođe u kupaćem sa suncobranom u sedište redakcije
  • Bro

    19.01.2018 13:12
    Video sam coveka kako trci sa skijama u rukama, kazem zeni ovaj je puko skroz :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.