Nova rasveta kod stanice policije na Klisi

U toku su radovi na postavljanju novog javnog osvetljenja kod policijske stanice na Klisi, u Čenejskoj ulici, saopštio je Zavod za izgradnju grada .

Kako su naveli, postojeće javno osvetljenje na parkingu ispred objekta, pošto je staro i dotrajalo, biće demontirano i umesto njega će se postaviti četiri nova stuba sa po dve svetiljke. Takođe, dvorište policijske ispostave osvetljavaće tri nova stuba, sa po dve svetiljke, koji će biti postavljeni duž ograde. Ugovorena vrednost ove investicije iznosi 2.377.945 dinara, izvođač radova je "Tim-Cop" iz Temerina, a predviđeno je da radovi budu završeni do sredine avgusta.

- Podsetimo da je Zavod za izgradnju grada tokom 2014. godine realizovao radove na uređenju dvorišta nekoliko policijskih stanica na teritoriji grada. Sanirane su postojeće režijske saobraćajnice, parkinzi i platoi u okviru policijskih ispostava u ulicama Miše Dimitrijevića, Kralja Petra, Pap Pavla, Rumenačkoj i u Futogu. Krajem 2013. godine ZIG je finansirao radove na sanaciji sportskog terena i izgradnji trim staze u centru za obuku Žandarmerije na Klisi - navode iz ZIG-a.

U saopštenju se kaže i da će radovi na uređenju ovog prostora biti nastavljeni i u narednom periodu, a izrađena je projektna dokumentacija rekonstrukcije ograde i saobraćajnih površina u okviru kompleksa.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije