Polumaraton menja trase autobusa

Gradski prevoznik je najavio da će zbog održavanja polumaratonske trke danas, 1. aprila, od 9.45 do 13 časova, biti izmenjene trase autobusa na linijama 1, 6, 8, 11A/B i 13.

Na linijama 11a i 11b  autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.

Na linijama 1 i 8 autobusi će na Limanu II iz Fruškogorske skretati desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske, odakle će nastavljati redovnom trasom. Do sledećeg polaska autobusi će čekati na stajalištu Narodni front–Fruškogorska.

Na liniji 6 u smeru Adice - Podbara, iz Jevrejske ulice autobusi će skretati levo u Uspensku, odakle će ulaziti na terminal u Šafarikovoj ulici, a u suprotnom smeru sa terminala u Šafarikovoj autobusi će skretati u Jevrejsku i dalje nastavljati redovnom trasom.

Na liniji 13 autobusi će sa Bulevara cara Lazara skretati desno u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati redovnom trasom. Do sledećeg polaska autobusi će čekati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Na izmenjenim delovima trasa autobusi će koristiti postojeća stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije