Radovi na Novom naselju od danas menjaju režim saobraćaja

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića, od Bulevara vojvode Stepe do broja 11, privremeno se menja režim saobraćaja u nekoliko ulica.
Radovi na Novom naselju od danas menjaju režim saobraćaja
Foto: 021.rs

Saobraćaj će se od danas, 16. juna, na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića u oba smera odvijati jednom kolovoznom trakom uz ograničenje brzine na 30 km.

Zbog ovih radova, ulica Seljačkih buna, od Braće Dronjak do Bulevara Slobodana Jovanovića, zatim ulice Kaće Dejanović i Partizanskih baza, od Ložioničke do Bulevara Slobodana Jovanovića, privremeno će postati slepe ulice.

Takođe, određen je obavezan smer "pravo" na Bulevaru Slobodana Jovanovića na raskrsnici sa Bulevarom Jovana Dučića, u oba smera i obavezan smer "pravo i levo" na Bulevaru Jovana Dučića na raskrsnici sa Bulevarom Slobodana Jovanovića.

Zbog izmene režima saobraćaja privremeno se menjaju trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a i 18b tako da se od raskrsnice bulevara Slobodana Jovanovića i Vojvode Stepe, kreću Bulevarom vojvode Stepe, Ulicom Bate Brkića i dalje postojećom trasom. 

Privremeno se menjaju i trase autobuskih linija 2, 2s, 9 i 9a tako da se od raskrsnice bulevara Slobodana Jovanovića i Jovana Dučića, kreću Ulicom Radomira Raše Radujkova, Bulevarom Evrope i dalje postojećom trasom.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 16. avgusta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije