Rekonstruišu se vrelovodi na Avijatičarskom naselju i u Novosadskog sajma

Radovi na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže od Bulevara oslobođenja duž Ulice Novosadskog sajma do broja 56 počinju u ponedeljak 26. juna, saopštila je Novosadska toplana.
Rekonstruišu se vrelovodi na Avijatičarskom naselju i u Novosadskog sajma
Foto: 021.rs

Zbog radova će doći do izmene režima saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma, od Bulevara oslobođenja do Ulice Branimira Ćosića.

Kako su naveli iz Toplane, za vreme trajanja radova, biće zauzeta parkirališta i povremeno desna saobraćajna traka za potrebe postavljanja mehanizacije, a ukinuto je i autobusko stajalište u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 28. jula.

Takođe u ponedeljak 26. juna Toplana počinje sa radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže u bloku ulica Janka Čmelika, Milete Protića i Boška Vrebalova od Ulice Janka Čmelika br. 113 do Avijatičarske ulice.

Zbog radova privremeno je zabranjen saobraćaj u Ulici Janka Čmelika, od železničke pruge do Ulice Nikole Mirkova, u režijskoj saobraćajnici u Ulici Veselina Masleše kod broja 132, u Ulici Milete Protića i u Ulici Boška Vrebalova, od Ulice Milete Protića do Avijatičarske ulice.

Za vreme trajanja radova građevinci će koristii i parkirališta i trotoar duž trase radova. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 15. avgusta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije