Izmena režima saobraćaja zbog Fruškogorskog maratona

Fruškogorski maraton, 41. po redu, održaće se u subotu, 28. aprila, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.
Izmena režima saobraćaja zbog Fruškogorskog maratona
Foto: 021.rs
Zbog maratona privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u delu Fruške gore. U subotu od 8:30 do 13 časova zatvara se za saobraćaj državni put IB reda broj 21 na Paragovu, 200 metara od restorana "Garda", prema Iriškom vencu (put Novi Sad - Ruma).
 
Od 18 časova 27. aprila do 20 časova 29. aprila zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu, od raskrsnice sa Majdanskom ulicom do autobuske okretnice na Popovici. Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).
 
Od 18 časova 27. aprila do 20 časova 28. aprila zabranjuje se saobraćaj u oba smera na Fruškogorskom putu, od raskrsnice sa Majdanskom ulicom do autobuske okretnice na Popovici. Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila stanara, gostiju planinarskih domova, korisnika kampa, autobuse, kombi vozila, prioritetna vozila i službena vozila maratona.
 
Od 6:30 do 14 časova 28. aprila zabranjuje se saobraćaj u oba smera i zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu od obilaznice do Majdanske ulice na Popovici, kao i pristup iz svih bočnih puteva ka Fruškogorskom putu (posebno iz ulice Ružin venac kod Mošine vile), a okretanje autobusa vrši se na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice. Ove zabrane se ne odnose na autobuse (osim zglobnih i spratnih) i kombi vozila koji prevoze učesnike maratona, prioritetna vozila i službena vozila maratona.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije