Menu 021

Izmena saobraćaja u Petrovaradinu za vreme Egzita

Režim saobraćaja u Gradiću biće privremeno izmenjen od danas, 12. jula zbog održavanja festivala Egzit.
Novi Sad 12.07.2018. | 09:42 > 07:10
Izmena saobraćaja u Petrovaradinu za vreme Egzita
Foto: 021.rs
Privremeno će biti zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.
 
Privremeno će biti uvedena zona "30" u delu Preradovićeve ulice, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležen pešački prelaz kod restorana "Lovoturs". Privremeno taksi stajalište će biti napravljeno na Trgu Vladike Nikolaja, kod Štrosmajerove ulice.
 
Takođe, privremeno se menja trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način: od Trga Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Kameničkim putem, Kejom Skojevaca i Reljkovićevom ulicom, do Preradovićeve ulice i dalje postojećom trasom, osim linije broj 69, koja se od Trga Vladike Nikolaja pruža Kameničkim putem do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije i dalje postojećom trasom.
 
Privremena zabrana saobraćaja važi od 17 časova 12, 13, 14. i 15. jula do 6 časova narednog dana i 16. jula do 11 časova, a privremeno uvođenje zone "30" u delu Preradovićeve ulice važi od 12. do 16. jula.
Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest