Menu 021

Besplatan parking u pojedinim ulicama u Gradiću za vreme Egzita

"Parking servis" će tokom festivala Egzit, od 12. do 15. jula, organizovati parkiranje u podnožju Petrovaradinske tvrđave.
Novi Sad 12.07.2018. | 11:49 > 07:10
Besplatan parking u pojedinim ulicama u Gradiću za vreme Egzita
Foto: 021.rs
Parkiranje će biti organizovano u Ulici prote Mihaldžića, na Trgu vladike Nikolaja i na parking prostoru uz Kej skojevaca.
 
Kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.
 
Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, "Parking servis" apeluje na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.
 
Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona stadiona "Karađorđe" i Spensa (kod restorana "Ognjište"). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.
 
Za vreme festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom.
Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest