Vojvodina deli majice svima koji kupe kartu za meč sa Napretkom

U utorak se na Karađorđu sastaju Vojvodina i Napredak u prvom kolu plej-ofa i u meču koji je važan u borbi za plasman na evropsku scenu.
Vojvodina deli majice svima koji kupe kartu za meč sa Napretkom
Foto: D. Perišić

Domaćin ima svega četiri boda prednosti u odnosu na Kruševljane, pa publika može da očekuje zanimljiv duel između timova koji pretenduju na to da sledeće sezone predstavljaju Srbiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pomoćni trener Vojvodine Vladimir Gaćinović smatra da je Napredak dobra ekipa i da nije slučajno to što su na poslednjih pet utakmica zabeležili pet pobeda.

- Kvalitetni su, homogeni, dobro organizovani i spadaju u jedan od bržih timova u ligi, što nije zanemarljivo. Predstavljaju spoj mladosti i iskustva, pri čemu stariju grupu igrača predvodi naš bivši fudbaler Alivodić. Imaćemo težak zadatak, ali imamo i svoje obaveze, a to je da idemo gore i zato nam je ova utakmica jako bitna - rekao je Gaćinović.

Posle dužeg vremena, Vojvodina će jednu utakmicu dočekati u gotovo kompletnom sastavu, Meleg i Trujić se vraćaju u tim, a Jovančić se oporavio. Utakmica počinje u 19h.

Svi gledaoci koji kupe ulaznicu za zapadnu ili istočnu tribinu, kao i svi koji imaju sezonsku ulaznicu na poklon će dobiti dres-majicu FK Vojvodina. Ulaznice će se prodavati na blagajni stadiona na dan meča po cenama od 300 (zapad) i 200 dinara (istok).

U ostalim susretima plej-ofa igraju Zvezda - Partizan, Mladost - Radnički i Voždovac - Javor.

  • Dojko

    17.04.2017 18:06
    Mafijaške uniforme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.