Brejk Zvezde na Spensu

Odbojkaši Crvene zvezde izjednačili su u finalu plej-ofa protiv Vojvodine na 1:1.
Brejk Zvezde na Spensu
Foto: S.K.

Beogradski crveno-beli su slavili u drugoj utakmici finalne serije, odigranoj na Spensu pred oko 400 gledalaca sa 3:0, po setovima 27:25, 25:19, 25:21.

Rezultatska neizvesnost postojala je samo u prvom setu u kojem je Vojvodina propustila dve set lopte, a Zvezda to iskoristila i povela. U preostala dva seta Beograđani su u ranoj fazi sticali ubedljivu prednost, koju su čuvali do kraja.

Pobednike su predvodili Blagojević sa 15, Masulović sa 14, Nejić sa 11 i Stojsavljević sa 10 poena. U domaćem timu istakli su se Premović sa 13 i Kujundžić sa 12 poena.

Naredne dve utakmice finalne serije igraju se u Beogradu, 20. i 23. aprila, a eventualna majstorica u Novom Sadu, 27. aprila.

  • vladaNS

    18.04.2017 05:58
    polako,
    Cure ili kako već, čovek za koga imaš primitivan komentar je doktor nauka, čitav stručni štab je fakultetki obrazovan, sa završenim master stuijama, kondicioni trener je na doktorskim studijamai asistent na fakultetu a Neđa je do sada u svojoj odbojkaškoj karijeri osvajač preko pedest medalja uključujući i zlatni olimpijsku medalju. Zato cure ili kako god, pročitaj nešto u životu, informiši se, edukuj, nauči da imaš malo rezervisanosti za stvari koje ne razumeš pre nego što odvališ neku glupost. Sinoć smo izgubili, ni prvi ni poslednji put, idemo polako dalje pa ćemo videti. Ovo je mlada ekipa, neki od njih su srednjoškolci, vidiš oni uče napreduju, čitaju, edukuju se, da ne bi jednog dana na nekom portali ispali papani.
    Pozdrav iz Vojvodine
  • Slaninar

    17.04.2017 21:23
    Zapad
    A da neces ti da budes trener?Gari,Nedja je doktor odbojke,a sta si ti?
  • cure

    17.04.2017 20:28
    boze
    me sakloni trenera ok Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport