Vojvodina pred meč sa Partizanom ostala bez trenera

Fudbalski klub Vojvodina napustio je, posle svega četiri meča na klupi, Aleksandar Veselinović.

Aleksandar Veselinović (46) je u sinoć podneo neopozivu ostavku i to posle samo četiri utakmice i pred današnji derbi sa Partizanom (17h).

"Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine. Bila mi je velika čast da budem deo ovog velikog kluba. Zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine", naveo je Veselinović.

Predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković kaže da ih je ostavka zatekla.

"Veselinović je to učinio iz samo njemu znanih razloga, ostavivši ekipu na cedilu uoči derbija. Tim će najverovatnije voditi Vladimir Buač i Saša Todić, a cilj ostaje isti, želimo da pobedimo velikog rivala", rekao je Vuković.

Sezonu na klupi Novosađana započeo je Nenad Lalatović, posle zimske pauze nasledio ga Dragan Ivanović koji je u Novom Sadu proveo nešto više od tri meseca, a sada je otišao i Aleksandar Veselinović i to u rekordnom roku. Budući trener crveno-belih će biti čak dvadesetdrugi u poslednjih deset godina na klupi novosadskog kluba.

Vojvodina ima problem i sa dugom od oko 250.000 evra prema dvojici bivših igrača, Mirku Ivaniću i Stefanu Apiji, a rok za plaćanje je 25. april. U klubu je za 021 rečeno da nemaju novce i da su od UEFA tražili prolongoranje roka. Ukoliko obaveze ne izmire, UEFA bi mogla da je suspenzuje iz evropskih kvalifikacija.

  • Blade

    22.04.2017 14:13
    Da se zapitamo...
    Vec drugi trener u tri nedelje koji pred mec sa ovima sto je cela galaksija protiv njih,daje ostavku!Zanimljivo...
  • A-six NS

    22.04.2017 12:15
    Lakrdija
    Da nije tuzno.bilo bi jako smesno,pa covek je rekorder koliko malo se zadrzao.Pa valjda je pre dolaska seo sa upravom (bandom) i popricao o tome sta sme a sta ne sme,ko sastavlja tim i dovodi nove igrace a ovako ispada da se jako iznenadio kako stvari funkcionisu u klubu.Ili je covek imao neki privatan razlog.Moje misljenje ja da glavne konce u Voši vuce taj Vukovic i bagra oko njega.ima tu puno šakala i apetiti im nisu nimalo mali.Bili su rasterani jedno vreme(Voša vodila spor protiv istog tog Vukovića i pljuvali se medjusobno)ali su ocigledno uz pomoc nekih kvazi navijaca ponovo zajahali tako da po mom m išljen ju budućnost dok je Vukovica i ostalih bandita uopšte nije svetla...
  • ntt

    22.04.2017 11:59
    Jel to neko premiran danas sa strane da ostane nepobedjen? Kanda grofu nisu zatvorili svih 6.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.