Vojvodina sutra protiv Zvezde za šampionsku titulu

Majstorica finala plej-ofa u kojoj se sastaju Vojvodina NS seme i Crvena zvezda igra se sutra (sreda 26. april) u Maloj sali Spensa od 16 časova.
Vojvodina sutra protiv Zvezde za šampionsku titulu
Foto: 021.rs
Nakon četiri meča finalne serije, o novom šampionu države odlučivaće majstorica. Novosađani će posle deset sušnih sezona pokušati da titulu vrate u grad.
 
Bloker Vojvodine Čedomir Stanković kaže da cela sezona staje u jedan meč, a možda i u jedan poen.
 
"Sve što je bilo iza nas u prethodne četiri utakmice zaboravljamo i okrećemo se sutrašnjem duelu. Smatram da izrazitog favorita nema, možda smo mi u blagoj prednosti zato što igramo na domaćem terenu. Treba da održimo fokus i koncentraciju do poslednjeg poena, moramo se boriti za svaku loptu, jer to je jedini način da dođemo do pobede", poručio je Stanković.
 
U stručnom štabu novosadskog kluba smatraju da bi podrška navijača mogla da bude presudna. Zbog toga očekuju od Novosađana da im se sutra pridruže u što većem broju.
 
Trener Vojvodine, Nedžad Osmankač, naveo je da je sutrašnji meč kruna sezone, ali se osvrnuo na zrelost, za koju je rekao da je glavna prednost Crvene zvezde. 
 
"Verovatno je to Zvezdin najveći kvalitet. Oni imaju jednu od najstarijih ekipa u ligi, dok je naša pet-šest godina mlađa u odnosu na ostale timove. Ponosan sam na njih jer su se izborili za ovo, moramo malo i da rezimiramo sezonu i da kažemo da smo se susreli sa mnogim poteškoćama. Ipak, igrali smo od utakmice do utakmice i svaki igrač je imao svoju ulogu koju je pokušao da odigra na najbolji način", kazao je Osmankač.
 
U poslednjih 10 međusobnih mečeva, svaki tim je pobeđivao po pet puta. Ipak, iza Zvezde je pet uzastopnih titula, dok Vojvodina na pehar i četrnaesti šampionski naslov čeka već deset godina.
 
Ulaz na sutrašnji meč je slobodan. Ipak, OK Vojvodina će podržati akciju "Čepom do osmeha", te poziva građane da donesu čepove i ostave ih na ulazu u salu i na taj način pomognu osobama sa invaliditetom.
  • Slaninar

    25.04.2017 16:40
    Zapad
    Nedjo majstore vodi nas do titule!!!
  • ALUMNI

    25.04.2017 16:06
    SAMO VOŠA
    Samo ti, samo ti, u mome srcu jedino si ti.
    Samo ti, samo ti, Vojvodino ljubavi!
  • Bane

    25.04.2017 14:34
    Šampioni
    Najbolji ste.Samouvereno i osvajate šampionat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.