VIDEO: Zvezde slavila protiv Vojvodine u poslednjim minutima meča

U derbiju 3. kola plej-ofa Superlige večeras je u Beogradu Crvena zvezda savladala Vojvodinu rezultatom 2:0.
VIDEO: Zvezde slavila protiv Vojvodine u poslednjim minutima meča
Foto: 021.rs
Golove su postigli Kanga u 82. i Plavšić u 90. minutu.
 
Tok utakmice preokrenulo je isključenje iz igre kapitena Vojvodine Nikole Antića u 70. minutu. On je već imao žuti karton, ali mu je glavni arbitar Srđan Obradović pokazao direktan crveni zbog prigovora. 
 
U 82. minutu dosuđen je penal za domaći tim što je izazvalo negodovanje igrača Vojvodine. Ni na ponovljenim snimcima ne može se jasno videti da li je došlo do kontakta u šesnaestercu Novosađana i da li je penal u korist Crvene zvezde bio opravdan. Sa bele tačke bio je precizan Gabonac Kanga.
 
 
U samoj završnici Zvezda je uvećala prednost. Nakon neuspešne ofsajd zamke iza leđa zadnje linije odbrane Novosađana prošao je Boaći i asistirao Plavšiću koji je samo plasirao loptu u mrežu.
 
Četiri kola pre kraja na prvom mestu izjednačeni su Zvezda i Partizan sa 46 bodova, dok su sada na trećoj poziciji poravnati Vojvodina i Mladost sa po 33 boda.
  • Đura

    01.05.2017 10:37
    Ovo je već toliko providno da nemam reči.Isključen igrač,penal,onaj rahitični Plavšić dao gol.Ne znam kako UEFA ne reaguje na ovo očigledno neregularno prvenstvo.
  • Милош

    01.05.2017 08:48
    Престао сам да пратим Вошу још од претходне утакмице кући са звездом,када је дошло из 1-2. Вама свима који се још увек надате некој титули и неком успеху у овом бедном српксом фудбалу,боље да се одазовете памети и да кренете нечим корисним да се бавите. Тежак је живот овде код нас у Војводини. Од стресирања и намештених утакмица немате ништа! Свако добро и памет у главу.
  • Blade

    30.04.2017 21:56
    A proslo kolo...
    ...je posustala posle 30 sekundi meca i statirala svih 90 min...Pozdrav!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.