Danas na Karađorđu bitka za Evropu

Duel dva trećeplasirana tima koja se bore za kvalifikacije za Ligu Evrope igra se danas na Karađorđu, a Vojvodina dočekuje lučansku Mladost.
Danas na Karađorđu bitka za Evropu
Foto: 021.rs

Novosađani su u prva tri meča plej-ofa osvojili svega tri boda, dok su gosti imali maksimalan učinak pa su sada bodovno izjednačeni sa crveno-belima. Domaćini su zbog toga pod dodatnim pritiskom da osvoje tri boda ili najmanje da odigraju nerešeno.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak najavljuje pobedničke ambicije svog tima.

- Radi se o disciplinovanoj ekipi, koja taktički igra dobro, ali učinićemo sve što možemo da osvojimo tri boda, koja bi nas učvrstila na trećoj poziciji. Rani gol bi nam pomogao da utakmicu privedemo kraju onako kako želimo i učvrstimo se na mestu koje nas vodi u Evropu. U timu neće biti Antića koji je dobio jednu utakmicu suspenzije, kao ni Jovančića koji ima parne žute kartone. Ostali su spremni - rekao je Batak.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se od 19 časova, ulaznica za zapadnu tribinu je 300, a za istočnu 200 dinara. Karte za sever će moći da se preuzmu besplatno u prostorijama navijačke grupe "Firma".

Partizan je juče pobedio Javor sa 2:1, a u ostalim susretim 4. kola plej-ofa sastaju se: Voždovac - Crvena zvezda i Napredak - Radnički.

Partizan sada ima 49 bodova, Zvezda 46, Vojvodina i Mladost po 33, Radnički 28, Napredak 26, Voždovac 23 i Javor 22 boda.

  • Ertol

    06.05.2017 14:45
    Pravi Slaninar stadion naziva Terezijin stadion.
  • Lotre

    06.05.2017 03:22
    Pravi slaninar NIKADA nece zvati stadion Vojvodine imenom oceubice koji blage veze nema s Novim Sadom.
  • Suca

    05.05.2017 23:37
    Vojvodina
    Prva je Crvena a druga je Bela a u nasim srcima VOJVODINA Cela!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.