U Vojvodini uvereni u prolaz u finale pred revanš sa Partizanom

U revanšu polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Partizanu.
U Vojvodini uvereni u prolaz u finale pred revanš sa Partizanom
Foto: 021.rs

Prvi duel završen je bez golova, a prethodni u prvenstvu, odigran nekoliko dana ranije dobili su crno-beli minimalnim rezultatom. Iako su u sjajnoj seriji i od ovog vikenda vode trku za prvaka države, Vošu svaka pobeda kao i svaki remi uz bar jedan postignut gol vodi u finale.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak kaže da bi sa postignutim golom mogli do finala.

- U Beogradu ćemo biti bez Paločevića i Trujića. Od prvog dana, insistiram na disciplini i timskoj igri, tako da sam siguran da će svaki igrač koji dobije šansu dati svoj maksimum i uklopiti se u tim - rekao je Batak.

Pomoćni trener Milan Belić veruje u prolazak crveno-belih u finale.

- Mislim da će biti otvorena utakmica između dve ekipe među kojima nema nepoznanica. Dobro smo radili i imali smo dobar ritam subota-sreda u prethodnih petnaestak dana. Očekujemo dobru utakmicu i naš prolazak u finale, pogotovo što se finale igra na Karađorđu - kaže Belić.

Fudbalski klub Vojvodina za svoje navijače organizuje besplatan odlazak na sutrašnju utakmicu, a za sve koji se prijave, pored ulaznice i prevoza autobusom, biće obezbeđena i dres-majica kao poklon od strane kluba. Prijave će se primati u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona danas do 18 časova.

Polazak za Beograd planiran je sutra u 15 sati, a početak utakmice u 18 časova.

  • Stara Garda

    10.05.2017 01:03
    Kup
    cemo svojiti! To sam znao cim je Novi Sad izvucen kao domacin finala kupa. Mada je tako Bata prodao kup Palmi bas pred 100 god od osnivanja FCV
  • Cane

    09.05.2017 20:08
    Dace bog pa finale u Novom Sadu ....ajmo VOŠOO
  • Futog

    09.05.2017 17:58
    www
    Cuti!Ti si dosao da slusas Vukovica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.