Protiv Radničkog za evropsko leto

Utakmicu kojom bi praktično mogla da dva kola pre kraja šamionata reši pitanje učešća u evropskim kvalifikacijama i ovog leta, Vojvodina igra u subotu na Karađorđu protiv Radničkog.
Protiv Radničkog za evropsko leto
Foto: 021.rs

Naime, Novosađani imaju tri boda više od Mladosti koja gostuje Crvenoj zvezdi pa bi uz, za njih povoljne ishode, mogli da pobedom reše sve nedoumice.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak kaže da su igrači emotivno i fizički istrošeni nakon poslednjih duela sa Partizanom, Crvenom zvezdom i Mladošću.

- Na svakoj od tih utakmica mi smo imali imperativ pobede. Igrači su emotivno i fizički istrošeni, s obzirom na to da u istoriji nije bilo dužeg prvenstva. Mi ćemo u poslednje tri utakmice pokušati da osvežimo ekipu i da isprobamo igrače koji su do sada imali manju minutažu, jer nas već od 29. juna čekaju kvalifikacije za Ligu Evrope i moramo da znamo na koje igrače možemo da računamo u predstojećoj sezoni - kazao je Batak.

Vojvodina će biti oslabljena za povređenog Aleksandra Paločevića, dok se u postavu nakon suspenzije vraća Nikola Trujić. Igranje nedovoljno isprobanih igrača za Bataka ne znači i odsustvo borbe za pobedu, jer bi, kako je rekao, to bio njegov neuspeh. Zato će priliku na ovom meču najverovatnije dobiti i neko od mlađih - Spremo, Stamenić, Đorđević ili Zličić, a da li će se neko od njih naći među prvom jedanaestorkom Batak nije želeo da otkrije.

Nišlije su u dobroj formi i imaju tri uzastopne pobede, a sa klupe ih predvodi talentovani Novosađanin Milan Rastavac. Crveno-beli su protiv Radničkog do sada imali 87 okršaja, u 43 utakmice odnosili su pobedu, 23 puta su mečevi odigrani bez pobednika, a na 21 utakmici uspešniji je bio tim iz Niša.

Meč Vojvodina - Radnički igra se od 19 časova. Ulaznice su 300 za zapadnu i 200 dinara za istočnu tribinu, dok se ulaz na severnu ne naplaćuje.

U ostalim susretima sastaju se Crvena zvezda - Mladost, Partizan - Voždovac i Napredak - Javor.

  • Diogen

    12.05.2017 18:03
    LIDERSTVO
    Pošto niko ne može ove Zvezdine "igrače" da nauči da igraju posegnulo se za psihologaom koji bar može da im napiše opravdanje da ga pokažu na klupskoj kasi prilikom isplate. Predlažem i da uprava,nepregledana od psihologa, zatraži da se sudski oduzmu 3 boda Voždovcu zbog neprimerenog traumiranja malopre pomenutih igrača i bahatog neznanja da igraju sa ovogodišnjim LIDEROM. A da se Partizanu, normalno, oduzme 12 bodova jer se radovao tom skscesu!
  • ALUMNI

    12.05.2017 13:44
    JEDAN ŠUT
    samo jedan šut, jedan šut.......
  • Gane

    12.05.2017 13:36
    Veliki stručnjak je ovaj,ali možda za živinu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport