Voša podelila bodove sa Radničkim, sudija Piper u centru pažnje

Fudbaleri Vojvodine podelili su bodove sa ekipom Radničkog iz Niša u 5. kolu plej-ofa Superlige.
Voša podelila bodove sa Radničkim, sudija Piper u centru pažnje
Foto: Dragan Perišić
Pred oko 1.000 gledalaca nije bilo golova, a u centru pažnje bio je sudija Petar Piper.
 
Njegovo suđenje bilo je na štetu domaćeg tima pa mu niko na kraju susreta nije pružio ruku. Piper je najpre u 41. minutu poništio potpuno regularan gol Sprema, da bi u 71. minutu žutim kartonom kaznio Planića iako je bilo upitno da li je faul uopšte i postojao. Potom je nakon prigovora štoperu domaćeg tima pokazao i drugi žuti karton.
 
Podsetimo, meču su prethodile sumnje predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledice da je utakmica nameštena u korist Radničkog, a nakon iznesenih tvrdnji rekao je i da mu je pretio predsednik UO Vojvodine Dušan Mijić.
 
Inače, utakmica na Karađorđu je bila tvrda i sa malo prilika za gol, a remi je Vojvodinu dodatno približio mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.
 
U ostalim utakmicama: Voždovac - Partizan 1:2, Crvena zvezda - Mladost 4:1 i Napredak - Javor 3:0.
 
Dva kola su ostala do kraja, Vojvodina je treća sa četiri boda više od Mladosti i pet od Radničkog, a u narednom kolu crveno-beli gostuju Voždovcu.
  • Grand Parada

    14.05.2017 08:14
    Nije mi jasno sta jos uvek trazimo u zlocinackoj primitivnoj seljoberskoj ligi kojom rukovodi bg mafija.
  • Bole

    14.05.2017 00:43
    Kriminakl
    Hektar bostaana, malo li je?
  • Carlito

    13.05.2017 21:26
    Ovaj ološ od sudije su opet poslali, po treći put da nas pokrade u istoj sezoni. Poslati snimak UEFI da vide kakve se svinjarije ovde prave, kako se ubija fudbal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.