Voša protiv Javora na pobedu za kraj sezone

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju u poslednjem kolu ekipu Javora, a šef stručnog štaba Radoslav Batak poručio je da će se tim od navijača u ovoj sezoni oprostiti pobedom.
Voša protiv Javora na pobedu za kraj sezone
Foto: 021.rs
Navijači i fudbaleri Voše će ovu sezonu pamtiti po brojnim sukobima unutar kluba, ali i po smenama trenera.
 
"Crveno-bele" su tako vodila čak četiri trenera u poslednjih deset meseci. Takođe, ovo je sezona u kojoj su igrači odigrali najviše utakmica u istoriji kluba - čak 50.
 
Pošto je Vojvodina osigurala treće mesto na tabeli i kvalifikacije za Ligu Evrope, trener tima sa "Karađorđa" Radoslav Batak kazao je da se nada da će klub sezonu privesti kraju pobedom.
 
"Vojvodina zna svoj put. U poslednjoj utakmici ove sezone, želimo da se pobedom oprostimo od navijača, a naravno i da promovišemo još nekog igrača iz omladinskog pogona. Ekipu Javora sam imao priliku da gledam u Beogradu protiv Čukaričkog i u svakoj liniji tima imaju po jednog-dvojicu kvalitetnih pojedinaca", naveo je Batak.
 
Vošini prvotimci i pored naporne sezone, neće dugo odmarati, jer će uskoro krenuti u pripreme za Ligu Evrope. 
 
"Imamo razgovore sa klubom i u kratkom vremenskom periodu i mi iz stručnog štaba treba da razgovaramo o našoj budućnosti. Prva utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope je već 29. juna i bez obzira na to ko će biti trener, ta pauza svakako ne sme da bude duga", zaključuje Batak.
 
Utakmica Vojvodina - Javor se igra u nedelju od 18.30 časova. Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 dinara za zapad, 200 za istok. Ulaz na severnu tribinu je slobodan.
  • Šonejac

    21.05.2017 10:25
    Idemo na stadion
    Ja sam svoj dres zaboravio u Bakuu, jel može neko da ponese jedan za mene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport