Meleg i zvanično u Kajzerisporu

Doskorašnji kapiten fudbalera Vojvodine Dejan Meleg potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Kajzerisporom.

Na sajtu kluba objavljena je fotografija Melega i trenutka potpisivanja ugovora, ali drugi detalji nisu navedeni.

Meleg je bio sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Turskoj, ali se posle dolaska u Novi Sad nije javljao treneru ni čelnicima kluba. On je još ranije imao nesuglasice sa novom upravom, a u potpunosti je bio propustio i zimske pripreme. Za sada nijedna strana nije otkrila koji je pravi razlog ovakvog međusobnog odnosa.

Meleg (22) je 2013. iz Vojvodine prešao u Ajaks, potom je bio na pozajmici u Kamburu, da bi se u januaru prošle godine vratio na Karađorđe. Odigrao je 63 meča i postigao 18 golova.

  • Vojvosadjan

    29.06.2017 08:25
    E drago mi je sto si otisao i otrgao se iz kandzi ovih secikesa, olosa i kriminalaca iz uprave.. nek si se prodao crnom ciganu, bolje ces proci. Sa srecom mali i hvala.
  • misa avokado

    29.06.2017 07:06
    Pare idu na račun Viskola jer je račun FKV u blokadi.
  • Bane Novi Sad

    29.06.2017 05:13
    srecno
    Zao mi je sto odlazis jer si mnogo znacio ovoj ekipi Vose . Dejane mnogo srece i uspeha u Turskoj .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.