Malbašić doneo novi trijumf Vojvodini

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i treću uzastopnu pobedu u novom šampionatu Srbije pobedivši danas u Novom Sadu ekipu Bačke rezultatom 1:0.
Malbašić doneo novi trijumf Vojvodini
Foto: 021.rs

Strelac pobedonosnog pogotka pred oko 1.500 gledalaca na Karađorđu bio je Filip Malbašić u 83. minutu susreta. Njemu je to već peti gol u pet odigranih mečeva ovog leta u prvenstvu i evropskim kvalifikacijama.

Crveno-beli su večeras bili daleko bolji, propustili su nekoliko odličnih prilika, ali su ipak do sva tri boda došli u finišu susreta posle sjajne akcije u šesnaestercu gostiju kada je posle proigravanja Subotića najbolji strelac "stare dame" savladao golmana bačkopalančana. S druge strane, gosti su se uglavnom branili, a deo susreta igrali su sa igračem manje pošto je u 77. minutu drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Milan Makarić.

Sa novom pobedom Novosađani su posle tri kola lideri prvenstva, a golman Emil Rockov još uvek nije savladan.

U ostalim susretima: Napredak - Radnik 1:2, Zemun - Radnički 1:2, Voždovac - Borac 2:1, Javor - Šabac 0:4 i Mladost - Rad 2:1. U nedelju se sastaju Spartak - Partizan i Crvena zvezda - Čukarički.

Naredno kolo igra se već u sredu 9. aprila, a Vojvodina će gostovati u Čačku.

  • Firma

    08.08.2017 13:04
    Sever
    Ako ce da te vrati malbasin gol na sever onda se bolje ne vracaj.nisu lose partije oterale ljude sa severa nego neke druge stvari koje su se desile u grupi...zna se sve....
  • Todin burazer

    08.08.2017 12:59
    Detelinara
    Ipak se necu vratiti,bio sam pijan..
  • Todin burazer

    06.08.2017 17:04
    Detelinara
    Brawooo Malbaša, brawooo Vošo ! Ovom dobrom igrom i rezultatima me vraćate na Severnu tribinu i imate moju podršku !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.