Vojvodina slavila i protiv Borca, Voždovac trijumfovao na JNA

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i četvrtu uzastopnu pobedu u Superligi savladavši na gostovanju ekipu čačanskog Borca rezultatom 2:0.
Vojvodina slavila i protiv Borca, Voždovac trijumfovao na JNA
Foto: 021.rs

Trijumf gostima doneli su Džozef Bempah, svojim trećim golom u šampionatu u 27. minutu susreta, odnosno Stefan Mihajlović u 79. minutu.

Vojvodina je do vođstva došla na neobičan način. Rockov je ispucao jednu loptu daleko u polje domaćina, prihvatio ju je skoro na ivici šesnaesterca brzonogi Bempah i lako savladao golmana Kostića. I drugi pogodak potekao je iz akcije koju je inicirao golman gostiju. On je uhvaćenu loptu u svom šesnaestercu brzo uputio do Subotića, ovaj je dobro povukao do polovine terena i sjajno uposlio Mihajlovića koji je izbio sam ispred Kostića i poslao loptu u mrežu.

Sem jedne pogođene prečke domaćeg tima, Vojvodina je bila daleko bolja, a mogla je da trijumfuje i ubedljivije da je iskoristila još nekoliko stopostotnih prilika.

Meč je igran na neutralnom terenu u Lučanima jer se stadion u Čačku renovira, što su crveno-beli iskoristili da dođu do nova tri boda, odnosno maksimalnih 12 posle četiri odigrana kola. Ujedno, golman Emil Rockov još uvek nije savladan, pa je gol-razlika Novosađana sada 8:0.

Izabranici Nenada Vanića su sada lideri šampionata pošto je Partizan neočekivano poražen na svom stadionu od Voždovca sa 3:1, pa su sada Voždovčani drugi na tabeli sa 10 bodova. Ipak, ukoliko Zvezda sutra slavi u Surdulici, beogradski crveno-beli će preuzeti čelnu poziciju.

U ostalim susretima: Bačka - Napredak 1:4, Mačva - Radnički 1:2, Čukarički - Mladost 1:0 i Rad - Zemun 2:0, dok se u četvrtak sastaju Radnik - Crvena zvezda, odnosno Javor - Spartak.

U narednom kolu derbi se igra na Karađorđu gde se u nedelju 13. avgusta sastaju Vojvodina i Partizan od 19h.

  • Todin burazer

    10.08.2017 13:47
    Detos
    Salim se Ljubo necu dolaziti,nemoj mi uzimati propusnicu,malo sam cuga.Idem na jug sa burazom,vi ste smesni.
  • Djole

    10.08.2017 13:40
    Vosa
    Voleo bi da pobedimo partizan u nedelju,ali mi uvel kad je najvaznije izgubimo i onda vezemo par poraza i sve krene nizbrdo.
  • Vosu volim

    10.08.2017 13:29
    Karta skupa
    Do sada je bar za farmase bila 100 din karta za sever,opala brojnost pa mora grupa da zaradi posto njima idu pare od severa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.