Vuković podneo ostavku, Vojvodina ponovo bez prvog čoveka kluba

Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković danas je podneo ostavku na tu funkciju.

Vuković je prethodno najavio da će ostavku podneti ukoliko do ponedeljka ne bude zakazana izborna Skupština, ali je danas odlučio da to učini ranije.

"Povodom događaja koji su se zbili na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Spartaka, kada je deo publike izrazio svoje ogromno nezadovoljstvo, kako zbog rezultata samog meča, tako i zbog načina na koji se rukovodi klubom, obaveštavam vas da sam danas podneo ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora kluba. Koristim ovu priliku da se zahvalim onom delu javnosti koji je verovao u moju viziju i plan koji sam imao za ozdravljenje fudbalskog kluba Vojvodina", naveo je Vuković u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu FK Vojvodina.

Proteklog vikenda, tokom meča Vojvodina - Spartak koji su Novosađani izgubili sa 5:0, došlo je do verbalnih sukoba navijača sa zapadne tribine i rukovodstva kluba, nakon čega se očekivao rasplet.

Dragoslav Vuković je izabran u decembru, a tokom devet meseci njegovog mandata na klupi su se promenila četiri trenera - Ivanović, Veselinović, Batak i Vanić.

Sem promena trenera, prodaje i odlaska velikog broja igrača, Vojvodina je u svega dve sezone promenila čak tri čelnika, odnosno finansijera - Zorana Šćepanovića, Dragoljuba Zbiljića i sada Dragoslava Vukovića.

Za sada još nije zvanično poznato kada će se održati Skupština kluba, a pominje se naredna sreda 6. decembar. Dugovi kluba su trenutno oko 7,5 miliona evra.

  • Limanac

    03.09.2017 01:45
    Smena
    Kompletno sve očistiti iz kluba kao metastaze. Dovesti vec formiranog menadzera koji će iskreno raditi za klub. Dovesti prave, radne čestite i stručne ljude sa vizijom. Uopste ne treba da bude bivsi fudbaler. Naprotiv. Vec formirana ličnost ekonomski stabilna, isključivo da je pravi novosađanin.
  • SLANINARI ZAPAD

    02.09.2017 15:46
    Vukoviću ostani,naša podrška i tvoje znalačko vođenje kluba dovešće Vojvodinu do visina gde joj je i mesto!
  • Lale

    02.09.2017 00:01
    Franjevac
    Ne ide moj vuk nigde,mislite da bi pojacanja dolazila da on ide...naivci jedni,sta mislite sa kim potpisuju ugovore.Ne potpisiju sigurno sa tomom koridom.
    Vratice se vuk jaci nego ikad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport