Šapčani u sredu veče gostuju na Karađorđu

U sredu se igra vanredno 9. kolo fudbalskog prvenstva, a Vojvodina će ugostiti Mačvu.
Šapčani u sredu veče gostuju na Karađorđu
Foto: 021.rs

Iako su se poslednji put sastali još pre 65 godina, dva tima imaju priličan broj međusobnih duela - 31, odigranih pre svega u periodu pre Drugog svetskog rata.

Danas novi superligaš dolazi sa ambicijom da na Karađorđu uzme najmanje bod. Privremeni trener crveno-belih Vladimir Buač, uprkos svim lošim trenucima koji su iza novosadskog kluba u poslednjem periodu, očekuje pobedu svog tima.

- Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, da zadržimo nivo igre iz drugog poluvremena protiv Voždovca, a ukoliko je ikako moguće, da tu lestvicu i podignemo bar malo više. Verujem da ćemo prikazati čvrstu i agresivnu igru i naravno pobediti - istakao je Buač.

Utakmica se igra u sredu od 19 časova, a ulaznice su 200 dinara za zapad i 100 dinara za istok.

U ostalim mečevima sastaju se: Čukarički - Radnik, Napredak - Voždovac, Radnički - Borac, Mladost - Javor i Rad - Bačka. Zbog obaveza u Ligi Evrope odloženi su susreti Crvena zvezda - Spartak i Zemun - Partizan.

  • Lale

    13.09.2017 11:47
    Franjevac
    Dobio sam mesto u loži sa Vukovićem, Mijićem, Boćom.. Gledaću Vošu-Mačvu i uživaću sa menim dragim ljudima. Na Sever ne idem.
    Posle svi na Štrand da pijemo kafu i uživamo u pobedi !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.