Kruševljani u subotu gostuju na Karađorđu, Vojvodina želi lidersku poziciju

U subotu se na Karađorđu igra prva utakmica 10. kola fudbalskog prvenstva Srbije, a Vojvodina će ugostiti ekipu Napretka.
Kruševljani u subotu gostuju na Karađorđu, Vojvodina želi lidersku poziciju
Foto: 021.rs

Novosađani su nakon debakla protiv Spartaka, te ostavke čelnih ljudi kluba i trenera Vanića uspeli da na terenu ostanu mirne glave i u prethodna dva duela sa Voždovcem i Mačvom dođu do četiri boda predvođeni s klupe Vladimirom Buačem.

Za sada još uvek v.d. šefa stručnog štaba crveno-belih očekuje nastavak pozitivne serije i nova tri boda koji bi, bar privremeno, novosadski tim učvrstili na čelu tabele.

- Verujem da možemo da dođemo do trijumfa. Preduslovi za to su da zadržimo angažovanje, odnos prema igri i požrtvovanje kao do sada, a vremenom će igrači koji su nedavno stigli u klub biti sve uigraniji i bolji, iako nemamo mnogo vremena da radimo na tome kroz treninge - rekao je Buač.

Kako kaže, trenutna pozicija Napretka na tabeli ne treba da zavarava.

- Napredak je trenutno u blagoj krizi, s obzirom na to da su izgubili prethodne dve utakmice, ali njihov igrački kadar je dosta dobar, odnosno bolji nego što to pokazuju rezultati. To sigurno neće biti laka utakmica i uveren sam da će oni doći vrlo motivisani da ostvare pozitivan rezultat. 

U duelu sa Napretkom u ekipi sigurno neće biti Brazilca Alveša zbog žutih kartona. Utakmica na Karađorđu se igra u subotu 16. septembra sa početkom u 19 časova, a biće prenošena na Areni sport.

U ostalim mečevima koji su na programu u nedelju sastaju se: Voždovac - Crvena zvezda, Partizan - Radnički, Bačka - Čukarički, Spartak - Mladost, Mačva - Radnik, Borac - Rad i Javor - Zemun.

Tabela: Crvena Zvezda (-2) i Vojvodina po 19 bodova, Voždovac i Radnički po 18, Spartak 17 (-1), Partizan 16 (-2), Čukarički 13 bodova, Radnik 12, Mladost 11, Napredak 10 (-1), itd.

  • Cana sa Limana

    16.09.2017 14:08
    Vosa i navijaci
    Krenuo sam na tekme sa 3 godine...vodio me cale...sa 7 godina isao sam...ziveo sam tu na Limanu...sa 9 godina tadasnjem vodji se nacestitao mame mamine jer je bio supak...sa 15 godina shvatio da vise ne zelim da idem na stadion zbog korupcije i supaka koji su navijali za mrtve velegradske "velikane" i onda jer je to bila moda i prodor u svet kriminala poceli da navijaju za MOJU VOŠU...i sada kad sam daleko, a u srcu zauvek crveno-beli citam i patim...ne verujem sta se desava u klubu... SAMO NAPRED VOJVODINA !!!
  • gremlin

    16.09.2017 12:45
    Nadam se porazu vojvodine i ubrzanom propadanju kluba.
  • V

    16.09.2017 10:46
    Vojvodina
    vratiti ime stadionu. U Vojvodini ime Vojvodina ne sme biti nepoželjno i podložno promeni po dolasku nacionalističke vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.