Kojašević srušio Mladost u finišu

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i osmu pobedu u ovogodišnjem šampionatu Srbije pošto su u 12. kolu savladali na Karađorđu ekipu Mladosti rezultatom 2:0.
Kojašević srušio Mladost u finišu
Foto: 021.rs

Strelac oba gola bio je Damir Kojašević u 82. i 90. minutu susreta.

Uvodni meč kola, odigran po lepom jesenjem danu, ali i u terminu kada su se ljudi mahom vraćali s posla, privukao je na stadion tek nekoliko stotina gledalaca. To je izgleda uticalo i na igrače oba tima, pa je prvo poluvreme bila prava uspavanka, sa svega jednom poluprilikom domaćeg tima.

U nastavku su se gosti otvorili i stvorili dve odlične šanse, ali ih je Emil Rockov sprečio da dođu do vođstvo. To je malo trglo crveno-bele koji su preuzeli inicijativu i nakon dve pripuštene prilike uspeli u finišu da povedu.

U 82. minutu Kojašević je povukao loptu u sredinu, ušao u šesnaesterac i iskosa sa desne strane neodbranjivo šutirao. Pobedu je overio u poslednjem minutu susreta, nakon što ga je proigrao Jovanović. Izbio je sam ispred golmana Rosića, zaobišao ga i postavio konačnih 2:0.

Vojvodina sada ima 25 bodova, a u narednom kolu gostovaće 14. oktobra u Zemunu.

U ostalim susretima: Napredak - Crvena zvezda, Partizan - Čukarički, Spartak - Radnički, Mačva - Bačka, Borac - Radnik, Javor - Rad i Voždovac - Zemun.

Tabela: Crvena zvezda 28 bodova, Vojvodina 25, Partizan 23, Voždovac i Radnički po 21, Spartak i Čukarički po 19, Radnik 15, Napredak 14, Zemun 13, Mačva i Mladost po 12, Rad 8, Bačka 6, Javor i Borac po 4 boda.

  • Gore

    05.10.2017 07:59
    Kačavenda
    Idemo u munze po 3 boda,ako ja dolazim,znači da dolazi svaki dimpatizer vose,pošto ja jesam simpatizer.njut navijač.
  • Nekica

    02.10.2017 16:47
    Boc bocke
    Pozdrav za lakija papafranju.Naravno da sam i ja spreman za zemun,idemo po bodove.Mada sam imao teske dane alkohola,ali boze moj,idemo dalje.
    P.S. prase je bilo jako malo,slabo sam mezio.
  • Lale

    30.09.2017 13:25
    Papafranja
    Nisam stigao na tekmu,vesko me unistio od posla,za zemun sam spreman,a nadam se i nekica.Radujem se svakoj novoj pobedi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.