FOTO: Najmlađi Novosađani na turniru u basketu 3 na 3

Turnir u basketu 3 na 3 "Dobra strana ulice", peti po redu, održan je na platou Spensa.
Takmičile su se tri kategorije - mlađi pioniri, pioniri i kadeti, a prema pravilima FIBA za basket 3x3.
 
Turnir je podržao Grad, a član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin poručio je da nadležni ulažu u izgradnju sportske infrastrukture kako bi deca na pravi način kanalisala energiju na terenima.
 
 
Cilj turnira je i promocija ljudskih i sportskih vrednosti, a glavni promoter turnira, svetski prvak u baksetu 3 na 3 Marko Savić, poručio je da se prvi put takmičenje organizuje bez ijedne seniorske ekipe.
 
"Cilj nam je da širimo ovu akciju iz godine u godinu, a to i uspevamo uz podršku Grada Novog Sada i sponzora. Planiramo da u narednom periodu, pored basketa, uvedemo i alternativne ulične sportove u ovo takmičenje", dodao je Savić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport