Zvezda ipak prejaka za Vošu

Hokejaši Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde sa 5:1 u svom šestom meču u okviru Internacionalne lige koja okuplja deset klubova uz Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Beograđani su meč u Ledenoj dvorani Spensa rešili već u prvoj trećini koju su dobili sa 3:0 pa su u nastavku samo održavali stečenu prednost iako su domaćini opsedali gol protivnika.

Strelac za crveno-bele bio je Relja Radosavljević, dok su golove za goste postigli Brkušanin, Bučkin 2 i Kerezović 2.

Vojvodina je i dalje na začelju bez ijednog osvojenog boda, dok su Beograđani sa 12 u pet odigranih duela u vrhu tabele.

Narednu utakmicu hokejaši Vojvodine odigraće protiv Zagreba, u subotu od 19h u Ledenoj dvorani Spensa. Karte se mogu kupiti na blagajni od srede.

  • ex goša

    17.10.2017 08:28
    Bolja kondicija i eksplozivnija igra na strani CZ, naročito u kontrama! Tehnički ne bih rekao da su mnogo bolji od Voše. Ekipi koja diže HK Vojvodina iz mrtvih na sve načine svaka čast. Treba ih podržati, a ne tamo neke "ledene šume"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.