Danas 1/8 finala Kupa: Vojvodina dočekuje Budućnost, Proleter gostuje u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine danas na Karađorđu igraju protiv Budućnosti iz Dobanovaca meč osmine finala Kupa Srbije.
Danas 1/8 finala Kupa: Vojvodina dočekuje Budućnost, Proleter gostuje u Lučanima
Foto: 021.rs

Vojvodina se nikada u svojoj istoriji nije sastajala sa klubom iz Dobanovaca i u današnjem duelu je apsolutni favorit. Šef stručnog štaba Vladimir Buač kaže da crveno-beli nemaju pravo na grešku.

- Moramo biti vrlo oprezni i ne smemo sebi dozvoliti bilo kakav vid opuštanja. U prethodnoj rundi Budućnost je izbacila Voždovac, pa svako razmišljanje da smo unapred dobili meč može da bude kobno po nas. Uz angažovanje kao na prethodnim susretima, verujem da ćemo se plasirati u četvrtfinale - rekao je Buač.

Utakmica se igra od 18 časova, a ulaznice su 200 dinara za zapadnu, odnosno 100 dinara za istočnu i severnu tribinu.

Drugi novosadski klub koji se bori za plasman među osam najboljih, Proleter sa Slane bare, danas gostuje u Lučanima ekipi Mladosti. Taj duel počinje u 17 časova.

Danas još igraju Napredak - Radnički Pirot, Inđija - Javor i Zlatibor - Čukarički, dok će se 15. novembra sastati Spartak - Mačva, Partizan - Rad i Borac - Crvena zvezda.

Ukoliko u duelima osmine finala nema pobednika, izvode se jedanaesterci. Trofej u Kupu ove godine brani Partizan.

  • Alek

    25.10.2017 09:11
    Cena karte kao da igraju u Ligi šampiona.
  • Lale Copacabana

    25.10.2017 07:48
    Samo da obavestim posetioce Štranda da Copacabana neće raditi danas u periodu 17-21h. Ostavljam Iliju i Kevu da čuvaju lokal, da ne padne nekome na pamet da mune nešto dok nisam tu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport