Voša uverljiva protiv Budućnosti, ubedljiv poraz Proletera

Ubedljivom pobedom nad ekipom Budućnosti iz Dobanovaca rezultatom 6:1, fudbaleri Vojvodine izborili su plasman u četvrtfinale nacionalnog kupa, dok je Mladost iz Lučana lako savladala Proleter sa Slane bare sa 5:1.
Voša uverljiva protiv Budućnosti, ubedljiv poraz Proletera
Foto: 021.rs

Na Karađorđu su domaći navijači uživali u laganoj pobedi crveno-belih, a čak četiri puta u strelce se upisao Mihajlović. Sem njega mrežu su tresli Kojašević i Subotić, dok je počasan pogodak za goste postigao Nikolić.

Šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač rekao je da je za njega najveći utisak sa utakmice kolektivni duh koji su pokazali crveno-beli.

Pred početak utakmice, igrači i gledaoci na stadionu minutom ćutanja odali su počast preminulom Radovanu Dabiću, proslavljenom igraču i treneru odbojkaša Vojvodine.

Drugi novosadski predstavnik u Kupu nije imao veće šanse u Lučanima, pa je Mladost bez većih problema slavila za prolaz među osam najboljih.

U ostalim duelima koji su se igrali danas:
Napredak - Radnički Pirot 7:2
Inđija - Javor 0:3
Zlatibor - Čukarički 0:1

Susreti Spartak - Mačva, Partizan - Rad i Borac - Crvena zvezda se igraju 15. novembra. Trofej brani Partizan.

  • Cenejac

    25.10.2017 21:26
    Jel bio Dule nejaki predsednik ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.