Vojvodina posle dve decenije razbila maler na Banjici

U prvom susretu 15. kola Superlige, Vojvodina je večeras savladala Rad na Banjici rezultatom 3:0.
Vojvodina posle dve decenije razbila maler na Banjici
Foto: 021.rs

Strelci su bili Damir Kojašević u 21. minutu susreta udarcem direktno iz kornera, a u samom finišu meča u strelce su se upisali Nemanja Subotić u 86. i Ivica Jovanović u 89. minutu.

Beograđani su danas bili za nijansu bolji protivnik, ali nisu uspeli da pretvore u pogodak nekoliko fantastičnih prilika, što su gosti iskoristili da overe pobedu u finišu meča i donesu tek treći trijumf novosadskom klubu u dosadašnja 32 međusobna duela koja su igrana u Beogradu. Ujedno, ovo je bila prva pobeda crveno-belih na stadionu na Banjici posle dvadeset godina. Doduše, Novosađani su još svega jednom trijumfovali na gostovanju ekipi Rada i to pre četiri godine, ali se tada taj duel igrao na stadionu Obilića.

Nakon devete pobede u prvenstvu, Vojvodina je sa 30 bodova ponovo izbila na treće mesto na tabeli. Ovaj rezultat na polovini regularnog dela šampionata skoro je identičan prošlogodišnjem kada su crveno-beli imali svega bod više.

U ostalim susretima sastaju se: Zemun - Crvena zvezda, Borac - Partizan, Bačka - Javor, Čukarički - Voždovac, Mladost - Mačva, Radnik - Spartak i Radnički - Napredak.

U narednom kolu će Vojvodina gostovati ekipi Čukaričkog koju predvodi nekadašnji strateg novosadskog kluba Nenad Lalatović.

  • Neša

    01.11.2017 21:18
    Prag
    Bio sam na banjici,nisam bas zadovoljan nasim izdanjem...nardo necu ici zato sto sam u Pragu.Planiram da se dobro opijam i zezam sa mojim marginalcima pa se vidimo tamo ko zna kad...ariva derci
    P.S.tomo ognjene
  • Jabucar

    29.10.2017 08:39
    Jel bio Dule nejaki predsednik od Cjeneja ?
  • Tadija

    29.10.2017 07:50
    Vegan
    Čestitao bih igračima na velikoj i zasluženoj pobedi što su igrali na dan mog rođendana i nisam morao da častim prijatelje jel su taj dan bili na utakmici i bodrili našu Vošu !
    Vidimo se sledeću tekmu kod kuće na Karađorđu(Sever).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.