Vojvodina poražena na Banovom brdu posle devet godina

U prvoj utakmici 16. kola prvenstva Srbije, fudbaleri Čukaričkog su danas na svom stadionu pobedili Vojvodinu sa 2:1 i približili se trećeplasiranim Novosađanima na dva boda zaostatka.

Strelci su za domaće bili Milojević u 15. i Kajević u 56. minutu, a za goste Mihajlović u 75. minutu susreta.

"Brđani" su poveli relativno brzo posle preciznog udarca Nemanje Milojevića sa ivice kaznenog prostora. Možda i ključni detalj dogodio se u finišu prvog poluvremena, kada je Saničanin dobio drugi žuti karton, a Vojvodina ostala sa igračem manje. U 56. minutu Petar Mićin je asistirao, a Asmir Kajević povećao prednost Čukaričkog, da bi dvadesetak minuta kasnije Stefan Mihajlović odlično reagovao posle centaršuta Lakićevića i vratio nadu Vojvodini, ali se ispostavilo da je postavio konačan rezultat.

Odličan derbi ovog kola ostaće upamćen kao prvi poraz Vojvodine na Banovom brdu od 2008. godine.

Ostali parovi: Radnički - Crvena zvezda, Mačva - Partizan, Borac - Javor, Bačka - Spartak, Radnik - Voždovac, Rad - Napredak i Zemun - Mladost.

Tabela: Crvena zvezda 40 bodova, Partizan 36, Vojvodina (+1) 30, Voždovac 28, Čukarički (+1) 28, Spartak 26, Napredak 23, Radnički 23, itd.

U narednom kolu Vojvodina će ugostiti Radnik.

  • Tadija

    04.11.2017 16:37
    Vegan
    Nisam bio i dobro je.. Nisam morao da gledam poraz naše Voše ! Vidimo se sledeću tekmu kod kuće.
  • ST

    04.11.2017 05:12
    Na terenu izgledamo kao drugoligaska ekipa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport