Odbojkaši Vojvodine ipak bez Lige šampiona

Odbojkaši Vojvodine NS seme nisu uspeli da izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona pošto su izgubili od Tuluza u "zlatnom" setu sa 15:10 u revanš meču poslednjeg kola kvalifikacija.
Odbojkaši Vojvodine ipak bez Lige šampiona
Foto: 021.rs

Domaćin je revanš odigran pred svojom publikom dobio rezultatom 3:1 (20:25, 25:22, 25:19, 25:23), a pošto su Novosađani prvi susret na Spensu rešili u svoju korist sa 3:0, odlučivao je tzv. "zlatni" set koji su Francuzi odigrali perfektno.

Crveno-beli su večeras počeli odlično, dobili relativno lako prvi set pa se činilo da ni u Francuskoj neće biti većih prolema. Međutim u drugom setu su posustali, a u tećem i potpuno stali pa je domaćin u jednom trenutku imao i deset poena prednosti.

Slična situacija dugo je trajala i u četvrtom setu, domaćin je na drugi tehnički tajm-aut otišao sa prednošću od 16:11. Tek tada srpski šampion ponovo dolazi na igre, stiže na 20:20, ali u neizvesnoj završnici Tulužani koriste prvu meč loptu, pa se igrao odlučujući "zlatni" set.

U njemu su gosti ravnopravno parirali samo prvih nekoliko minuta, domaćin se brzo "odlepio" na 11:6 i ta prednost više nije mogla da se stigne.

Novosađani takmičenje nastavljaju u CEV kupu, a francuski prvak u Ligu šampiona.

  • Zivan

    12.11.2017 22:47
    Šteta, sada preostaje da Voša obraduje navijače dobrim igrama i pobedama u CEV kupu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport