Vojvodina podelila bodove sa Radnikom

Fudbaleri Vojvodine i Radnika podelili su bodove nakon utakmice bez golova u 17. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina podelila bodove sa Radnikom
Foto: 021.rs
Oko 500 gledalaca na "Karađorđu" prvo uzbuđenje na meču moglo je da vidi u 11. minutu. Ekipa Radnika je povela akciju, Zlatović je loptu prosledio Radoviću koji je sa oko 14 metara šutirao. Rockov nije mogao da odbrani tu loptu, ali je ona ipak pogodila prečku. 
 
"Crveno-beli" su pokušavali da stvore prilike šutirajući sa ivice šesnaesterca. Pokušavali su i Lakićević i Mihajlović, ali je lopta svaki put odlazila iznad gola Radnika.
 
Iako se veći deo utakmice igrao na sredini terena, Novosađani su u drugom poluvremenu pojačali presing, preneli su igru na polovinu protivnika. Međutim, nedostajalo je ideja u realizaciji akcija. 
 
Poslednju šansu na meču je imao Pejčić u 87. minutu kada je promašio gol Rockova tek za nekoliko centimetara. 
 
Voša je u poslednjih pet utakmica u prvenstvu ostvarila jednu pobedu, tri remija i jedan poraz. Sa 31 bodom nalazi se na četvrtom mestu tabele, a isto toliko ima i trećeplasirani Voždovac koji ima i bolju gol razliku.
 
U ostalim utakmicama 17. kola koje su se odigrale danas Crvena zvezda deklasirala je Rad sa 6:1, Voždovac je pobedio Bačku sa 2:0, a Čukarički je slavio na gostovanju Napretku rezultatom 2:1.
 
Sutra se igraju ostale utakmice kola, a sastaće se Javor - Partizan, Zemun - Mačva i Spartak Subotica - Borac.
  • Kale

    21.11.2017 15:08
    Slava
    Slaba poseta na karadjordu...takav i rezultat.
    P.S.sto bi ja isao negde na slavu...sveti Arhandjel je.
  • Šonejac

    19.11.2017 13:19
    Žao mi je što nisam bio na stadionu, možda bi baš moj glas i dlanovi prelomili da damo gol.. Valjda će Borac danas pobediti, pa barem u Banjaluci da se radujem sa braćom Lešinarima.
  • Geler

    19.11.2017 13:09
    Firma ceo svet
    Bolje da nisam ni dolazio iz Kanade da gledam ovaj loš fudbal na Karađorđu. Odlazim prvim čarterom nazad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.