Košarkaši Vojvodine poraženi od Dinamika

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Dinamika rezultatom 84:75 u 8. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine poraženi od Dinamika
Foto: 021.rs
Prvoplasirani tim u ligi bio je neumoljiv i na gostovanju u Novom Sadu. Beograđani su na startu utakmice, već u prvoj četvrtini napravili razliku od šest poena i to je bila nedostižna prednost za "crveno-bele".
 
U drugoj je domaćin pokazao bolju igru, raspucao se Dejan Janjić koji je ujedno i najbolji strelac prvenstva. Međutim, to nije bilo dovoljno pošto su igrači Dinamika održavali svoju prednost. Drugu četvrtinu Voša je dobila sa 20:18, a slavila je i u trećoj sa 19:17.
 
Gosti su pobedu potvrdili u poslednjoj četvrtini postavljajući konačan rezultat utakmice 84:75.
 
Nakon tri uzastopne pobede, Vojvodina je poražena pa se posle osam kola Novosađani nalaze na 11. mestu Košarkaške lige Srbije.
  • NS

    26.11.2017 15:21
    Ovaj "zbogom pameti" je upravo ono što mu pseudonim i govori .A javlja se samo kad izgubimo.To je otprilike odnos većine u NS prema košarci.
    Čoveče ,kolko puta smo rekli NEMAMO kvalitetnog centra,kako možeš igrati preko onog čega nemaš ???!!!Voša gradi svoj stil igre u odnosu na igrače sa kojima raspolaže ,i to odlično radi .Bazira se na mladosti ,brzini i igri za 3 poena. Što bi rekli - kolko para tolko muzike !
    Imate li vi pojma koliko košta ekipa Dinamika ( i mnoge ekipe u KLS) i nisu slučajno lideri.Odlično je ova mlada ,neiskusna ekipa odigrala ,iznad svojih mogućnosti.ČESTITAM NA BORBENOSTI .SAMO HRABRO I U NAREDNIM UTAKMICAMA .NAPRED VOŠA!!!!
  • Zbogom pameti

    26.11.2017 13:46
    Pa ne zasniva se kosarka samo na sutu za 3 peona....
    Zasto vojvodina ne koristi centre?
    Pogledajte malo statistiku pa ce vam sve biti jasno...
    3 igraca dala preko 10 poenna..
    kosarku ne igraju jedan,ili dva pojedinca nego citava ekipa...
    A pogotovo ne 3 beka...
  • vuk

    26.11.2017 13:24
    Vojvodina je hrabro igrala i nema se sta reci sem steta sto ova maladost nije pobedila jednu odlicnu ekipu. Sta je sa Stojacicem, zasto ga nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.