I fenjeraš odneo bodove sa Karađorđa, sve dublja kriza u Vojvodini

Poslednjeplasirani tim Superlige, čačanski Borac, večeras je slavio protiv Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 1:0 u 19. kolu Superlige.
I fenjeraš odneo bodove sa Karađorđa, sve dublja kriza u Vojvodini
Foto: 021.rs

Strelac pobedonosnog gola je pred svega nekoliko stotina gledalaca na Karđorđu bio Brazilac Mateus već u 3. minutu susreta.

Čačani više nisu imali većih prilika, tek pred kraj susreta još dva pokušaja da ugroze Rockova. S druge strane, Vojvodina je uporno pokušavala da dođe do izjednačenja, igrači u crveno-belim dresovima su imali dosta šansi, najbolju je imao Kojašević kada je pogodio stativu, ali to nije bilo dovoljno da se dođe makar do boda. Redom su promašivali Jovanović, Kalezić, Veselinović, Subotić, Mihajlović, ali su se gosti uspešno odbranili i došli do važne pobede u borbi za opstanak.

Šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da mu je današnji neuspeh vrlo teško pao. - Posle tri utakmice na kojima smo slabije igrali, ovaj poraz me posebno boli, jer sam stvarno očekivao veliki pomak. Njega i jeste bilo po pitanju igre, ali prosto, realizacija nam je najveći problem tokom čitave sezone i to nas je i danas koštalo bodova - izjavio je Buač.

Sada je očito da, umesto najavljene "šok" terapije, primenjeni razgovor sa igračima nije doneo rezultat, a nova uprava verovatno čeka zimsku pauzu pa da preuzme i neke konkretnije korake. Do tada Novosađanima predstoje još tri susreta, a prvi sledeći je u nedelju protiv Partizana u Beogradu.

U ostalim susretima: Zemun - Rad 2:0, Voždovac - Partizan 0:1, Mladost - Čukarički 1:1, Napredak - Bačka 1:1, Radnički - Mačva 3:0, Spartak - Javor 4:0 i Crvena zvezda - Radnik 5:0.

Tabela: Crvena Zvezda 52, Partizan 46, Spartak 36, Voždovac 32, Čukarički 32, Vojvodina 31, Radnički 30, Napredak 27, itd.

  • Grga

    30.11.2017 11:18
    Grbavica
    Firmašice tiše malo, ne mogu da odspavam popodne posle noćnog igranja na mom PC-u. Hvala Bogu što uskoro ide pauza i mogu da igram kantere na miru. Ako dobro prezimim možda se vratim na Karađorđe!
  • Novosađanin

    30.11.2017 07:46
    Okupacija grada okupacija klub
    Deca iz Voše se sistematski odvode u zvezdu brodarac i čuku, Vučićeve naprednjačke klubove. A vučevićeva vizija je upropastiti sve što se zove Vojvodina. To je zadatak. Oni bi stadion da izmeste, osladili su im se milioni evra koje otimaju prodajom gradskog zemljišta. Luka vujanović I igra za Vošu u ovom timu iako je bio na tribinama do sada, jer je sinovac crnogorskog presidentea Filipa vujanovića.šta mislite, na čije insistiranje?
  • Darko

    30.11.2017 07:30
    Dno dna
    Ništa klub neće uništiti kao naprednjaci . Uz asistenciju dekadentnih socijalista

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.