MMA spektakl 8. decembra na Spensu

U Maloj sali Spensa, u petak 8. decembra održava se 15. internacionalni MMA spektakl - "Serbian battle championship 15".

Kako najavljuju organizatori, ljubitelje najpopularnijeg svetskog borilačkog sporta očekuje vrhunski spektakl. Publika će izmedju ostalog imati priliku da uživa u dva okršaja za pojas SBC šampiona, u velter i lakoj kategoriji.

U borbi za upražnjeni pojas SBC šampiona u velter kategoriji novosadska publika će imati priliku da vidi nastup jednog od najboljih velteraša iz Brazila sa impresivnom brojkom od 14 pobeda u dosadašnjoj karijeri, Mihaela Pereiru. Pereiru će u SBC kavezu dočekati najperspektivniji mladi borac sa ovih prostora, prvorangirani u velter kategoriji u američkoj državi Ohajo, neporaženi Luka Strezoski, koji će dati sve od sebe da zasluži pojas šampiona i unapredi impresivni niz od 7 uzastopnih pobeda u profesionalnoj MMA karijeri.

U drugoj borbi za pojas prvaka, u kategoriji, do 70 kg, snage će odmeriti još jedno veliko ime iz Brazila - Bruno Soares i jedan od najvećih potencijala domaće i regionalne scene, neporaženi Nemanja Kovač. Soares, trećerangirani borac u kategoriji do 70 kg za celu Latinsku Ameriku, pokušaće da stigne do pojasa šampiona i svoje 34. profesionalne pobede, a suprotstaviće mu se jedan od najboljih mladih boraca iz Srbije, u pokušaju da ostvari svoju šestu uzastopnu MMA pobedu.  

U SBC heksagon se nakon povrede vraća i najveća nada srpskog MMA, Stefan Sekulić, čiji će protivnik biti opasni borac iz Brazila, Givago Francisco. Napokon se u SBC borilište vraća i jedan od najboljih srpskih srednjaša, Vladimir Filipović i imaće priliku da u Novom Sadu stigne do 11. pobede u karijeri.

Sudar teškaša iz Irana i Brazila, biće jedan od interesantnijih mečeva. Iranski borac koji živi i trenira u Nemačkoj, Hatef Moeil, pokušaće da stigne do najvećeg "skalpa" u karijeri, protiv opasnog teškaša iz Brazila, Viliana Hofmana.

Iskusni borac iz Holandije, Rikardo van Velen, po drugi put dolazi da nastupi na "Serbian battle championship" priredbi. Rikardo će pokušati da stigne do važne profesionalne pobede protiv mladog borca iz Novog Sada, Miloša Radića.

MMA spektakl na Spensu je u petak, 8. decembra, a počinje u 19:30h. Karte se prodaju na blagajni Spensa po ceni od 600 dinara.

Organizator je klub mešovitih borilačkih sportova iz Novog Sada - Family fight team.

  • Petar

    01.12.2017 12:34
    SBC sampion?
    To neka svetski priznata organizacija ili to sano zabava Balasevica mladjeg? Sprdnja
  • Gledalac

    01.12.2017 12:32
    incident
    Hoce li opet neki djetic da bije trenera protivnickog tima, kao prosle godine?
  • jJ

    01.12.2017 12:07
    I onda se cudimo zasto se ljudi tuku po ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.