VIDEO: Vojvodina uzela Partizanu bod na JNA

U derbi meču 20. kola Superlige, Partizan i Vojvodina su večeras u Beogradu odigrali 1:1.

Pred oko 4.000 gledalaca vodeći gol za crno-bele postigao je Zoran Tošić u 48. minutu, da bi bod gostima doneo Damir Kojašević u 86. minutu.

Iako je u krizi rezultata i na klupi sa pomoćnim trenerom, Vojvodina je odigrala solidno prvo poluvreme u Beogradu, nije dozvoljavala domaćinu da se razmaše, a imala je i jednu gol šansu Kojaševića.

Međutim, u nastavku je potpuno stala, Partizan uspostavlja potpunu kontrolu igre i brzo dolazi do prednosti.

Ipak, gosti do neočekivanog boda dolaze u samom finišu susreta nakon katastrofalne greške golmana Stojkovića koji je ispustio loptu, a na pravom mestu našao se Kojašević i zatresao mrežu.

Partizan je bio dominantan, posebno opasan u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da duplira prednost koju mu je doneo Tošić početkom drugog poluvremena kada je iskoristio grešku odbrane crveno-belih i matirao Rockova.

Osim ispuštene pobede, Partizanu su dan zagorčale i povrede Evertona Luiza i Zorana Tošića koje je trener Miroslav Đukić preventivno izveo iz igre.

Vojvodina je sa 32 boda u grupi timova koji se bore za evropsko leto, dok Partizan nije uspeo da iskoristi kiks Zvezde u subotu u Bačkoj Palanci pa i dalje zaostaje za liderom šest bodova.

Meč u Humskoj kasnio je sat vremena zbog zavejanog terena, a zbog snega su danas odložena čak tri susreta 20. kola.

Do zimske pauze ostaju još dva kola, sledećeg vikenda na Karađorđu gostuje Javor, a potom 13. decembra Vojvodina putuje u Suboticu na noge trećeplasiranom Spartaku, najvećem iznenađenju dosadašnjeg dela šampionata.

  • Najverniji

    05.12.2017 16:44
    Srpska atina
    Pozdrav za sve navijace vojvodine i njihove transparente,Srpska Atina i najverniji koji vise nisu sa njima.
    P.S.nscz
  • Svevišnji

    04.12.2017 14:16
    Nekad i sad
    Svaka cast igracima,a ovi navijači što navijaju za platu, a zovu ih momčinama zelim da se prihvate nekih drugih delatnosti.Svaka cast mladjim navijacima koji su juce bili i koji jos nisu iskvareni.Nekad ozbiljna grupa,a sad ništa,ne znam koju bih drugu reč sem ništa upotrebio.
  • Цар Душан

    04.12.2017 08:06
    Свака част ! Само борбено !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.