U Vojvodini optimisti pred duel sa Javorom

Fudbaleri Vojvodine sutra igraju poslednju utakmicu na "Karađorđu" ove godine, a protivnik im je u 21. kolu ekipa Javora.
U Vojvodini optimisti pred duel sa Javorom
Foto: 021.rs

U prvom susretu ove jeseni Novosađani su slavili sa 1:0 u Ivanjici i želja im je da i sutrašnji meč završe u svoju korist.

Vezista Marko Vukasović kaže da je pobeda nešto što se očekuje.

- U goste nam dolazi Javor, koji je poslednji na tabeli, tako da nema šta drugo da se očekuje od nas osim pobede. Ekipa je spremna, svi su raspoloženi i atmosfera je super, bez obzira na malu krizu rezultata koju smo imali. Očekujemo da će navijači doći u što većem broju da nas podrže i da preostale dve utakmice privedemo kraju tako da se što više dignemo na tabeli pred prolećni deo prvenstva - kaže Vukasović.

Utakmica između Vojvodine i Javora igra se od 13 časova, cena karte za zapad je 200, a za istok 100 dinara.

U ostalim mečevima sastaju se: Voždovac - Spartak, Rad - Mačva, Radnički - Čukarički, Zemun - Radnik, Mladost - Bačka, Napredak - Partizan i Crvena zvezda - Borac.

  • Đjura

    09.12.2017 12:29
    Svi u napad
    Napred vošo
  • Чико

    08.12.2017 23:10
    Рфк НС
    Видимо се у Купу сланине !
  • Detelinara

    08.12.2017 22:24
    Marko
    Marko sve si upravu....Kupre i Dundjerski pod hitno napolje iz kluba.Hitnoooo !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.