Slobodan Boškan novi sportski direktor OK Vojvodina

Nekadašnji odbojkaški reprezentativac Slobodan Boškan izglasan je za novog sportskog direktora Odbojkaškog kluba Vojvodina.
Dugogodišnji sportski direktor Nikola Marić preimenovan je na funkciju savetnika za sportska pitanja. Potpredsednik UO OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić poručio je da je Boškan pojačanje za klub i "deo priče o budućnosti Vojvodine".
 
"Nikola Marić je neodvojivi deo kluba, kao pojedinac zaslužan za mnoge uspehe, dok je Boškan ozbiljno pojačanje i deo je priče o budućnosti Vojvodine. Smatrali smo da je sada pogodan trenutak, jer bismo možda, da smo čekali, ispustili Boškana", poručio je Zbiljić.
 
Boškan je rekao da mu je veliko zadovoljstvo što je postavljen za sportskog direktora, jer je Vojvodina klub u kojem je igrao, stasao i postao igrač. On je dodao i da mu je čast što je postavljen na funkciju koju je dugo godina obavljao Nikola Marić.
 
"Zahvaljujući iskustvu, znanju i načinu rada on je ostavio trag i imao udela u rezultatima. Upravo zbog toga nisam se dvoumio. Za mene će to biti veliki izazov, posebno nakon novih dešavanja u klubu. Vojvodina je brend, ima iskustvo, organizaciju, uspehe, nova Uprava donela je nagradnju, a smatram da još ima prostora da napreduje u svim segmentima, a posebno u mlađim kategorijama", dodao je Boškan.
 
Ovu sezonu OK Vojvodina je počela sa pojačanjima u sponzorskom timu, kao i sa izmenama na funkcijama u klubu. Sa time se i danas nastavilo, pa su izglasani novi članovi UO - Nenad Ćaćić, glavni i odgovorni urednik Prvog programa RTV-a i Ljubomir Jovanović, bivši rukometaš.
  • lala

    18.12.2017 13:20
    Svaka mu čast za sportske uspehe, ali da nema ovo slučajno veze sa tim što je pristalica SNS?
  • ja

    16.12.2017 19:01
    Odlicno. Sad mozemo da ocekujemo da nam izmedju setova pevaju Natase Bekvalac i Milice Pavlovic ili ko god.

    Svaka cast za Boskana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport