Voša slavila nad subotičkim Spartakom

Košarkaši Vojvodine trijumfovali su nad subotičkim Spartakom rezultatom 96:77 u 12. kolu Košarkaške lige Srbije.
Voša slavila nad subotičkim Spartakom
Foto: 021.rs
Subotičani su na Spens došli posle dva vezana poraza, pa su protiv Vojvodine želeli da se vrate na pobedničku stazu. Ipak, na startu sezone šef stručnog štaba crveno-belih Filip Socek, poručio je kako će Spens biti neosvojiva tvrđava za goste. To se potvrdilo večeras pred oko 500 gledalaca.
 
Vojvodina je vezala treću pobedu zaredom. Od samog starta meča preuzela je ulogu favorita i vodila tok utakmice. U prvoj četvrtini poveli su rezultatom 23:19. Predvođeni Dejanom Janjićem, Markom Brankovićem i Aleksom Stojanovićem, Novosađani su slavili i u drugoj četvrtini sa 21:18, stvorivši još veće vođstvo pred odlazak na pauzu.
 
Izabranici Filipa Soceka su nastavili istim tempom i u drugom polovremenu, pa su treću četvrtinu dobili rezultatom 28:19. U poslednjem delu utakmice, igrači Voše su ubacili 24 poena, postavivši konačan rezultat 96:77.
 
Ponovo je u ekipi Vojvodine najefikasniji bio Dejan Janjić sa 23 poena, dok je u redovima Subotičana najbolji strelac bio Nikolić sa 16 koševa. Ovom pobedom Voša je upisala svoju šestu pobedu, a ima isto toliko poraza.
 
U ostalim utakmicama 12. kola igrali su OKK Beograd - Dinamik 84:83, Zlatibor - Radnički 98:68, Borac - Metalac 96:83, Sloga - Vršac 77:89, Beovuk - Dunav 83:93.
  • Dzordz

    17.12.2017 13:51
    @spartakovac
    Babe i žabe odavno ne idu zajedno.
    Bravo za Vošu, idemo dalje. Prva sledeca je najvaznija. Danas je pao Spartak sutra neko drugi. Do superlige!!!!!!!
  • Спартаковац

    17.12.2017 10:33
    0:5
    @NS

    Недостаје још много победа Воше да било егал после петарде на Карађорђу . ;)
  • Limanac

    17.12.2017 02:10
    Prijatelji sporta i razonode ,dobra vam noć !!!Gde ste svi ,zar na ovakvu pobedu ,ovakvu igru VOŠE samo jedan komentar ?! Da i vi ,kao ja ,niste negde malo slavili,pa se zarakijalo...
    Ovo je bilo i više nego F E N O M E N A L N O !!!!!
    Šta bi rekao vama koji niste bili na utakmici sem ŠTETA ,propustili ste još jedno odlično izdanje Voše .A vama koji ste bili šta da kažem ,sve ste videli. Opet smo dali više od 90 koševa ,još jednoj ekipi iz vrha tabele i popeli se na osmu pozicoju .Dobro je rekao Socek - nedostaje Jovišić ali smo pokazali u BG da možemo i bez njega.Još uvek nema ni Stojačića.Ako su moje insajderske informacije tačne našla se zamena za Jovišića i to kvalitetna zamena.Pošto nikad ne objavljujem neproverene vesti ćutaću dok se neobistini ,a nadam se da hoće.Drugi deo prvenstva će biti još bolji .Ostaćemo 100 % u prvih 8, što vodi u super ligu !!!!
    BRAVO ZA VOŠU !!!
    ČESTITAM I SAMO TAKO NASTAVITE !!!! Ovaj moj Limanac SOCEK je čarobnjak !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.