Vojvodina u osmini finala CEV kupa

Odbojkaši Vojvodine NS seme plasirali su se u osminu finala CEV kupa pošto su večeras u Novom Sadu u revanšu 1/16 finala savladali ukrajinski Barkom Kažanji sa 3:1, po setovima 25:22, 22:25, 32:20, 25:16.

I prvi meč odigran u Ukrajini dobili su crveno-beli rezultatom 3:0.

Međutim, nije sve bilo tako lako kako se čini po rezultatu. Nakon što su obe ekipe dobile po set, odluka je praktično pala u trećem jer su Vojvodini bila dovoljna i dva seta u večerašnjem meču da prođe dalje. A taj treći koji je "prelomio" utakmicu igrao se 35 minuta i na radost malobrojne publike u Velikoj dvorani Spensa domaći tim ga je dobio sa 32:30.

Nakon definitivno osiguranog plasmana u dalje takmičenje, šampion Srbije je poslednji set odigrao rasterećeno protiv gostujuće ekipe koja više nije imala motiva i lagano meč priveo u svoju korist posle nešto manje od dva sata igre.

Vojvodina će se za prolaz u četvrtfinale boriti sa poljskom ekipom Aseko Rešovija iz Žešova koja je eliminisala finski Rovanijemi pobedivši ga u oba susreta maksimalnim rezultatom. Prvi duel na programu je 17. januara u Novom Sadu, a revanš dve nedelje kasnije u Poljskoj.

  • HT

    20.12.2017 20:34
    Bravo
    Momci sjajno nastavite zadovoljstvo vas je gledati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.