Španović i Cvjetićanin najbolji novosadski sportisti

Atletičarka Ivana Španović i kik-bokser Miloš Cvjetićanin dobili su priznanja Gradskog sportskog saveza za najbolje novosadske sportiste u 2017. godini.
Ivana Španović 2017. godinu završava kao najbolje rangirana skakačica na planeti, dok je za Miloša Cvjetićanina ovu godinu obeležilo osvajanje titule prvaka sveta. 
 
Najbolji sportista sa invaliditetom je stonoteniser Mitar Palikuća, koji je ove godine osvojio tri medalje na evropskim i svetskim šampionatima. U kategoriji juniorki priznanje je dobila skakačica u dalj Milica Gardašević, a savate takmičar Bojan Đekić najuspešniji je junior u 2017.
 
Najbolja ženska ekipa dolazi iz Džudo kluba Slavija, dok je najbolji muški tim OK Vojvodina. Titulu najuspešnijeg muškog kluba u celini poneo je RK Vojvodina
 
Trener Ivane Španović, Goran Obradović, proglašen je za trenera godine. Priznanje za doprinos u oblasti sporta i nauke uručeno je i Stefanu Stojačiću, jednom od najboljih svetskih basketaša.
  • misa avokado

    28.12.2017 05:48
    Ja sam mislio da je Ivana Zrenjaninka.
  • Voja

    27.12.2017 07:33
    Zdravlje ili sport - izaberite sami!

    Treba prestati sa nagrađivanjem profesionalnih "sportista" i uložiti u rekreaciju građana.
  • Al baš

    25.12.2017 17:46
    @ Sale NS
    Sve dok se mama pita tri basketanera što su najbolja na svetu, neće nikada dobiti zvanično priznanje da su najbolji u NS.
    Novosadjani i pored toga znaju ko je STVARNO NAJBOLJI basketaner ...
    O naučnim radovima nagradjenih sportista, ne bih sada, to je posebna tema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport