Lider gostuje na Spensu, publika šesti igrač Vojvodine

U nastavku Košarkaške lige Srbije, Vojvodina će u subotu 13. januara ugostiti Borac u okviru 14. kola.
Lider gostuje na Spensu, publika šesti igrač Vojvodine
Foto: 021.rs

Čačani su lideri A2 grupe ABA lige, ali i trenutno prvoplasirani u prvenstvu sa 10 pobeda i tri poraza.

S druge strane, crveno-beli su u grupi od šest timova sa po šest ostvarenih trijumfa i imaju ambiciju da zauzmu jedno od prvih osam mesta koja vode u Superligu. Trener novosadskog sastava Filip Socek kaže da respektuje ekipu Borca.

- Ali to ne znači da ih se bojimo. Biće dobra, jaka utakmica i mi ćemo dati sve od sebe da zabeležimo novu pobedu pred svojim navijačima - rekao je Socek.

Bek Krsto Bjelica smatra da je Borac trenutno najbolja ekipa što i pokazuju njihovi rezultati u oba takmičenja.

- Svakako nam neće faliti motivacije. Radili smo tokom pauze na otkanjanjau nedostataka i mislim da će neke stvari biti bolje, pre svega u odbrani. Borac jeste favorit, ali u Novom Sadu niko ne može da računa na sigurne bodove - poručuje Bjelica.

U Vojvodini očekuju podršku publike koja im je pretko potrebna u duelu sa ovako jakim protivnikom i pozivaju je da dođe u što većem broju u subotu na Spens. Utakmica Vojvodina - Borac igra se u Maloj sali sa početkom u 20 časova.

  • Čete

    13.01.2018 15:41
    Čačak
    Firnašice vidimo se na tekmi !
  • Ћага

    13.01.2018 12:00
    К. Четврт
    Долазимо Фирчи и ја са поклонима !
    Воша forever !!!
  • El Čupo Trafikante

    12.01.2018 22:31
    Barjaktar
    Dolazim da podržim košarkaše jel sam i sam u tom sportu bio ali neću se mnogo zadržavati imam dogovoren doček Srpske pravoslavne n. g. sa prijateljimai trubačima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.