Ubedljiv trijumf košarkaša Vojvodine u Zemunu

Košarkaši Vojvodine nastavljaju sa odličnim partijama u drugom delu sezone u okviru Košarkaške lige Srbije i krče sebi put ka Superligi.
Ubedljiv trijumf košarkaša Vojvodine u Zemunu
Foto: 021.rs

Nakon prošlonedeljnog trijumfa nad dotadašnjim liderom čačanskim Borcem, Novosađani su u 15. kolu slavili i u Zemunu protiv ekipe Mladosti sa ubedljivih 104:80.

Vojvodina se tako revanširala Zemuncima za poraz na svom parketu na samom početku lige i došla do petog trijumfa u poslednjih šest odigranih utakmica. U okršaju dva tima sa identičnim učinkom, crveno-beli su od samog starta pokazali da su kvalitetniji rival, pa su već posle prve deonice imali 12 koševa višaka i tu su prednost konstatno uvećavali kako je utakmica odmicala.

Najviše su se istakli Krsto Bjelica sa 19 postignutih poena, Aleksa Zarić sa 17 i najbolji strelac lige Dejan Janjić koji je imao 16 koševa uz devet uhvaćenih lopti. Dušan Prica je ubacio 11, novajlija Nikola Silađi 10, a Aleksa Čubrilo i Teodor Atanasov po 9 poena.

Vojvodina sada ima osam pobeda i sedam izgubljenih, a narednog vikenda ugostiće na Spensu ekipu OKK Beograda.

  • Dzordz

    21.01.2018 21:48
    Evtra momci. Žao mi je sto nisam bio u mogucnosti da gledam. Krupnim koracima u Super ligu.
  • hari

    20.01.2018 01:30
    Nisam znao da ima prenos .Bas mi zao sto nisam gledao .Cujem da je bila demonstracija sile .a i rezultat to govori i sto rekoste vazno je da napreduju iz utakmice u utakmicu i da nije ista Vojvodina u januaru kao sto je bila u oktobru i bice jos bolja u februaru ....Idemo u SUPER LIGU
  • Zivan

    19.01.2018 22:47
    Najvažnije je da se igrači razvijaju i iz utakmice u utakmicu sve su bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.