Odbojkaši Vojvodine savladali Niš, Mehić najbolji igrač lige u decembru

Odbojkaši Vojvodine savladali su ekipu Niša rezultatom 3:1 u 13. kolu Superlige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine savladali Niš, Mehić najbolji igrač lige u decembru
Foto: 021.rs
Mladi tim Nedžada Osmankača nije imao mnogo vremena da se oporavi od poraza od Rešovije u meču osmine finala CEV Kupa, koji se igrao u sredu. Ipak, Vojvodina je na Spensu Nišlije dočekala kao favorit i tu ulogu opravdala.
 
"Crveno-beli" su od starta krenuli agresivno. Tokom prvog seta su uglavnom čuvali prednost, pa su na kraju slavili sa 25:20. Da gosti nisu za potcenjivanje, pokazali su u drugom setu koji su dobili sa 25:21.
 
Od trećeg seta utakmica je bila u rukama odbojkaša Vojvodine. Nišlije su pokušale da pruže otpor, ali je Voša do vođstva od 2:1 stigla osvanjem trećeg seta sa 25:22. U poslednjem su Novosađani samo potvrdili svoju pobedu i nad posustalim protivnikom trijumfovali sa ubedljivih 25:12.
 
Inače, večeras je bilo duplo slavlje za ekipu Vojvodine. Primač Vojvodine David Mehić proglašen je za najboljeg igrača Superlige u decembru. Njemu su trofej za najboljeg igrača i ček uručeni pre početka utakmice.
 
Ovom pobedom Vojvodina je učvrstila svoju poziciju prvoplasiranog tima na tabeli sa 36 bodova. Novi Pazar je večeras neočekivano kiksnuo na domaćem terenu protiv Crvene zvezde, pa mu sada Vojvodina "beži" šest bodova.
 
U narednom kolu Vojvodina gostuje petoplasiranom Jedinstvu, dok Novi Pazar ide na megdan Radničkom.
  • Odd

    21.01.2018 14:56
    @Nemanja Sta zelis da kazes, da primi servis pa zadrzi loptu za sebe? U odbojci?
    @Nikola Podjednako igraju i on i Kujundzic a u poslednje vreme najvise igra Vemic. A i Peric je dobio sansu u poslednjem kolu.
    Imati duzu klupu je prednost a ne mana.
  • Nikola

    21.01.2018 14:08
    Ne svidja mi se kako Mehic igra, previse ga forsiraju... msm da ima mnogo kvalitetnijih igraca od njega...
  • Nemanja

    21.01.2018 13:57
    Mehic ne dodaje loptu svojim suigracima, a u klubu vlada veliko nezadovoljstvo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport