Vojvodina ubedljiva protiv OKK Beograda

Vojvodina je večeras savladala OKK Beograd sa 73:54 u 16. kolu KLS i napravila još jedan korak ka plasmanu u Superligu.
Vojvodina ubedljiva protiv OKK Beograda
Foto: 021.rs

Novosađani su odigrali neobičan meč, pre svega u prvom poluvremenu. Naime, drugi najefikasniji tim prvenstva ubacio je samo pet koševa u drugoj četvrtini pa su gosti otišli na odmor s prednošću od tri poena - 27:24.

Trener crveno-belih Filip Socek nije krio bes, a šta je rekao igračima u svlačionici i kako ih je motivisao da početkom drugog dela naprave seriju od 15:0 ostaće između njega i njegovih igrača. Na oduševljenje oko 200 gledalaca na Spensu, igrači Vojvodine su se razigrali, učvrstili odbranu i naredne dve četvrtine rešili ubedljivo u svoju korist.

Najefikasniji je bio Krsto Bjelica sa 21 poenom, a pratio ga je Dejan Janjić sa 19.

Vojvodina sada ima skor 9/7 i izbila je na petu poziciju. U narednom kolu gostovaće 3. februara ekipi Vršca, još jednom timu iz vrha tabele.

  • Nekica

    27.01.2018 22:13
    Samo kk
    Od sad idem na sve basket utakmice,ja sam prezadovoljan pre svega igrom,a i navijanjem.
    Bravo igraci
    Bravo firma
  • Limanac

    27.01.2018 00:44
    Od kako pratim utakmice Voše (a pratim baš dugo) ,ovako nešto nisam doživeo .... Tako da nas ne ide šut ,tako loša ta druga četvrtina se ne pamti.Na poluvremenu sam bio u šoku ,mislio sam da kreće sunovrat i da nas čeka teški poraz .Imam neke svoje subjektivne pretpostavke - zašto je to tako ,ali ne bi o tome .Najvažnije je da smo se trgnuli i drugo poluvreme IZDOMINIRALI !!!!
    U svakom slučaju ZASLUŽENA i VRLO BITNA POBEDA !!!!

    ČESTITKE SOCEKU (al je bio besan!!) i MOMCIMA !!!
    IDEMO DALJE !!!
  • NS

    26.01.2018 23:22
    BRAVO !!! BRAVO !!! BRAVO !!!
    Šta reći posle ove BITNE POBEDE , a pobedi se u zube ne gleda !
    Nisam bio na utakmici (iz opravdanih razloga) i jedva čekam da čujem ove što su bili ,da mi neko objasni - šta je to bilo u drugoj četvrtini ?Ovako atipičnu Vošinu utakmicu nisam doživeo ! Al ,sve je rečeno u tekstu (iznad naših komentara)
    Najbitnije od svega je da pobediš i kad te ne ide i da smo i njima vratili za prvi deo sezone .IDEMO DALJE !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.