Vojvodina poražena od Gorenja

Rukometaši Vojvodine izgubili su na svom terenu od slovenačkog Gorenja sa 27:39 u utakmici 14. kola Seha lige.
Vojvodina je dosta dobro otvorila utakmicu i bila ravnopravan rival sve do 15. minuta kada se desio peh pošto je golman Verkić, do tada odličan na golu, nespretnom intervencijom potkačio protivničko krilo što su sudije sankcionisale kao opasnu igru i pokazale mu crveni karton. To je značajno uticalo na dalji tok igre, bez obzira što je mladi Jelić pokušao da nadomesti taj veliki hendikep. 
 
Slovenci su brzom igrom i izuzetnom efikasnošću sa krilnih pozicija već na poluvremenu imali +6 (13:19). U nastavku je trener Kasim Kamenica dosta rotirao, pružio šansu gotovo svim igračima, tako i rekovalesentima poput Jovanovića i mladog Nikolića koji je sjajno iskoristio minute za tri postignuta gola. Nadoveza je bio najraspoloženiji u napadu sa pet golova. 
 
Novosadski crveno-beli ostaju na začelju tabele regionalne lige. 
 
Vojvodina u narednom kolu 27. februara gostuje Meškovu u Brestu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.