U Novom Sadu počeo međunarodni turnir u bejzbolu za decu

Međunarodni turnir u bejzbolu za decu do 15 godina "Novi Sad Indoor Baseball" počeo je danas u Osnovnoj školi "Prva vojvođanska brigada".
Za šampionski pehar takmiči se 10 bejzbol timova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Mađarske. Po rečima organizatora iz Bejzbol i softbol kluba "Novi Sad", turnir je prvi put organizovan 2007. godine, a u međuvremenu, takmičenje je raslo.
 
Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin poručio je da je važno da se deci pruži prilika da se bave sportom, ali i da im se omogući da odmere snage, da se upoznaju i da se druže sa vršnjacima iz regiona.
 
Za dva dana, koliko traje turnir, biće odigrano 27 utakmica, a takmiče se klubovi: Bejzbol i softbol klub "Novi Sad", "Zagreb", "Novi Zagreb", "Vindija" iz Varaždina, "Olimpija" iz Karlovca", "Aeros" iz Erda, "Reds" iz Budimpešste, "Risi", "Ježica", "Home Away Team" iz Ljubljane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.