Neočekivan poraz košarkaša Vojvodine u Kragujevcu

U 19. kolu KLS, košarkaši novosadske Vojvodine izgubili su na gostovanju od Radničkog rezultatom 92:88.
Neočekivan poraz košarkaša Vojvodine u Kragujevcu
Foto: 021.rs

Poraz je pomalo neočekivan, s obzirom na dobru formu novosadskog sastava, ali i poziciju Kragujevčana, koji su pretposlednji na tabeli.

Sem početnog vođstva, gosti su u većem delu utakmice bili u konstantnom zaostatku, često i po deset koševa, ali su uspeli krajem treće četvrtine da se vrate u meč i u poslednju deonicu uđu poravnati. I tu su po običaju dodali gas, došli na sedam poena prednosti na pet minuta do kraja, ali im je potom opala koncentracija. Na trideset sekundi do kraja i dalje je bilo neizvesno - 88:88, da bi igrači Radničkog u samoj završnici uspeli da dođu do vrednog trijumfa.

Pred oko 750 gledalaca u hali "Jezero" domaći sastav je do pobede predvodio Strahinja Jovanović sa 28 poena, dok je s druge strane najefikasniji bio Dejan Janjić sa 23 koša. Pratili su ga Nikola Silađi sa 15 i Aleksa Zarić sa 12 poena.

Vojvodina je sa 10 pobeda i 9 poraza i dalje peta, a u narednom kolu ugostiće kraljevačku Slogu, poslednji tim prvenstva. Meč je na programu 24. februara od 20h (Mala sala Spensa).

  • Limanac

    21.02.2018 21:15
    Očigledno nam ne godi ovaj Radnički ,i na Spensu smo ih jedva dobili ,a tučemo bolje ekipe .
    Ali i ovo do sada je OGROMAN uspeh ,Najmladja ekipa lige ,novajlije u ligi a borimo se za Super ligu .Iskreno ,svi smo strepeli da ćemo se boriti za opsanak.
    Ja sam optimista IGRAĆEMO SUPER LIGU !!!!
    NAPRED VOŠA !!!!
  • Neka

    21.02.2018 18:17
    Porazi su neizbezni. Poneki se mora desiti, narocito kad je ekipa ovako mlada. Ali bolje je da se pad desi protiv ekipa sa zadnjih mesta na tabeli, nego od direktnih konkurenta za Superligu (Zlatibor). To naravno ne znaci da nam treba jos jedan protiv Sloge. Samo hrabro, glavu gore i pravac po jos jednu pobedu.
  • ajmo voso

    21.02.2018 13:12
    podrska
    svi u subotu na spens da podrzimo mlade kosarkase,pa onda jako u super ligi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport