Socek: Očekuje nas težak meč protiv Sloge

Košarkaši Vojvodine u subotu dočekuju Slogu u 20. kolu KLS.
Socek: Očekuje nas težak meč protiv Sloge
Foto: 021.rs

Kraljevčani su sa svega dve pobede poslednji tim prvenstva, dok je Vojvodina nakon poraza u Kragujevcu pala na sedmo mesto.

Bez obzira na igra i bodovnu razliku, trener novosadskog sastava Filip Socek ističe da oni u ovom duelu nisu favoriti.

- Mi smo mlada ekipa koja ne kalkuliše i ne razmišlja dva koraka unapred već samo o prvoj narednoj utakmici, ona nam je najbitnija. Očekuje nas zahtevna utakmica nakon teškog i neugodnog poraza u Kragujevcu, ali će momci dati maksimum i nadam se ozbiljno shvatiti protivnika. I dalje smo bez povređenog Brankovića, ali se na našu radost u tim vraća Krsto Bjelica - rekao je Socek.

Krsto Bjelica takođe smatra da će meč biti težak.

- Dolazi samo četiri dana nakon poraza od Radničkog, pa nam je pobeda potrebna kako bismo se stabilizovali. Nikog ne potcenjujemo i cenimo Slogu bez obzira na njihovu poziciju na tabeli, ali kao i uvek do sada, pred svojom publikom želimo da trijumfujemo - naveo je Bjelica.

Utakmica Vojvodina - Sloga igra se u subotu 24. februara od 20 časova u Velikoj dvorani Spensa.

  • Dzordz

    24.02.2018 14:40
    Bice uknjizena jos jedna pobeda. Bez brige. Veceras vas bodrimo iz sveg glasa!!!!
  • Limanac

    23.02.2018 19:10
    Biće to sve o.k.
    Socek je uvek obazriv u izjavama .Velika je stvar što je Bjelica u pogonu.
    AJMO VOŠA !!!!NOVA POBEDA !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.